string(1) "a"

Is je CV -ketel binnenkort aan vervanging toe?

Warmtegarantieweken – Altijd een warme, comfortabele en duurzame woning

En weet je niet wat je moet kiezen als verwarming voor je huis? Wel of niet overstappen naar een warmtepomp of toch nog een CV-ketel aanschaffen?

Er is geen éénduidig antwoord op deze vragen.

Tijdens de Warmtegarantieweken kan je als consument profiteren van een aantal voordelen, die helpen bij het maken van de juiste keuze hoe je je woning kunt gaan verwarmen, nu en in de toekomst.

Met de ATAG Omwisselgarantie wordt de keuze wel gemakkelijker gemaakt: Koop nu je CV-ketel en krijg korting op een warmtepomp wanneer je aardgasloos moet gaan verwarmen.

Daarnaast zijn alle CV-ketels Hybrid Ready. Dit betekent dat een ATAG CV-ketel geschikt zijn om samen te werken met een warmtepomp. De CV-ketel wordt een belangrijk onderdeel van de nieuwe zgn. hybride verwarmingssystemen; één installatie, bestaand uit een warmtepomp én CV-ketel die met elkaar samenwerken. Dit kan een nieuwe CV-ketel ketel zijn of een bestaande, die al bij je thuis hangt.
Bij de inzet van een hybride verwarmingsinstallatie zal de warmtepomp het grootste deel van de verwarming voor haar rekening nemen. Hierdoor is er minder aardgas nodig en lever je een belangrijke bijdrage aan de klimaatdoelstelling om in 2050 CO2-neutraal te zijn. CO2 wordt als één van de veroorzakers gezien van de gevolgen van de wereldwijde klimaatveranderingen.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.warmtegarantieweken.nl

De ATAG SelectDealer is dé installateur, die je kan vertellen wat voor jou de beste oplossing is. Zoek hier een ATAG SelectDealer bij jou in de buurt.

Meer van ATAG Verwarming
Reacties