Comfortabele warmte en warm water met de Atag i-serie

Kies voor comfort, rendement en veel warm water op een zuinige manier!

De ATAG Zone

Comfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste eigenschappen van de i-Serie. Daarnaast is deze ketelserie de eerste, die toegang biedt tot de wereld van domotica: De ATAG Zone.

ATAG i & Comfort
Snel en veel warm water op een energiezuinige manier. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem voor de ATAG i. Het is dus mogelijk dat comfort en energiezuinigheid heel goed samengaan.

ATAG i & Rendement
Het rendement geeft weer hoe zuinig een CV-ketel is. De warmtewisselaar bepaalt voor een belangrijk deel het rendement, is het belangrijkste onderdeel van de CV-ketel en draagt de warmte over naar het water. Bij ATAG gemaakt van RVS. De belangrijkste eigenschap van roestvaststaal (RVS) is energiezuinigheid, een snelle verwarming en grote beschikbaarheid van warm water

ATAG i & Betrouwbaar
Duurzaamheid en RVS gaan hand in hand. RVS roest niet en zal dus nauwelijks slijten. Dit betekent dat de CV-ketel na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf. Meer warmte met minder gas!

Kiezen voor een winnaar

Sinds 1999 heeft ATAG een winnende rol in Europese consumententesten. Dat geeft vertrouwen. 

ATAG is Nederlands, ATAG is kwaliteit en ATAG is techniek. Dit komt naar voren in een aantal belangrijke eigenschappen en onderdelen van de CV-ketel.

1. Energiezuinig
Het meest belangrijke onderdeel is de warmtewisselaar, een buizenstelsel dat zijn warmte overdraagt aan het water dat jouw huis verwarmt.

Dit ‘warme hart’ is bij ATAG gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvaststaal. Ongevoelig voor roestvorming en slijtage. Zorgt zo voor een betere warmteoverdracht in vergelijking met een aluminium warmtewisselaar. Met als resultaat dat na 15 jaar jouw ATAG CV-ketel nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf.

2. Exclusief
Deze – exclusief – door ATAG ontwikkelde tweede warmtewisselaar benut de warmte van de rookgassen, die normaal gesproken via de schoorsteen verdwijnen. Zo wordt de ketel nog zuiniger en je energierekening nog lager.

3. Intelligent
Een zuinige modulerende A-label pomp die zich aanpast aan de warmtebehoefte. Ook wordt de installatie hierdoor stiller. Een besparing op energiekosten van € 40-50 per jaar is mogelijk.

4. Toekomst
De i-Serie is geschikt om samen te werken met een warmtepomp en voorbereid op de toekomstige veranderingen in de gassamenstelling. Het ATAG Multigasblok kan nu al diverse soorten (groen) gas verwerken.

ATAG I & Warmtepomp ready

Nu alvast een voorschot nemen op de toekomst van de energievoorziening?
De i-Serie is geschikt om samen met een hybride warmtepomp je woning te verwarmen. Nu of later. Is je woning nu nog niet geschikt om over te stappen op een volledig aardgasloze verwarmingsinstallatie? Dan is de combinatie met een hybride warmtepomp een ideale tussenoplossing.
Op een later moment is het altijd mogelijk om vanuit deze tussenoplossing te kiezen voor een all-electric opstelling dwz volledig aardgasloos je woning te verwarmen.

ATAG i & Garantie

10 of 15 jaar garantie op onderdelen.
Bij een topproduct hoort een topgarantie. Daarom profiteer je via de ATAG SelectDealer standaard van 15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar en 5 jaar garantie op onderdelen.

De zekerheid van verlengde garantie
Profiteren van 10 of 15 jaar garantie op onderdelen zonder geconfronteerd te worden met onverwachte uitgaven? Dat kan met ATAG ComfortGarantie. Een vorm van verlengde onderdelengarantie, af te sluiten bij de ATAG SelectDealer.

ATAG i & Verbonden

De eerste CV-ketel die verbonden wordt met de ATAG Zone is de i Zone. Vanzelfsprekend is de i Zone ‘warmtepomp ready’ en kan naadloos samenwerken met de ATAG Energion warmtepomp en andere warmtepompen.

De i Zone beschikt over een elektronisch platform, dat direct communiceert met bijvoorbeeld de Energion warmtepomp. Ook kun je in verschillende ruimten de temperatuur afzonderlijk regelen.  

Het verwarmingssysteem is proactief en intelligent. Je kunt 24/7 op afstand alle componenten, verbonden met ATAG Zone, besturen en beheren. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik, vermindering van de CO2-uitstoot en een betrouwbaar verwarmingssysteem. 

Het assortiment bestaat uit diverse uitvoeringen met voor elke woning een oplossing. Zo ontstaat er een wereld aan verbindingen.

Een wereld aan verbindingen

Voorbereid op de wereld van domotica.

ATAG ZONE
Meer kunnen dan alleen het op afstand bedienen van je CV- ketel? Dat is mogelijk met ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica. Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa werken al samen met ATAG Zone of verbinden binnenkort. Zo krijg je als gebruiker de totale controle over je woning via tablet of smartphone. Overal, waar je ook bent. Daarnaast verbindt ATAG Zone de CV-ketel met de warmtepomp, een zonlichtsysteem of een menggroepenregeling.

De toegangsweg ATAG ONE

ATAG One Zone is als thermostaat dé toegangsweg tot de ATAG Zone.

Zoneregeling
Je kunt met ATAG One Zone per individuele kamer de temperatuur van je verwarming, warm water en koeling regelen op 1 app. Dankzij ondersteuning door de zgn. intelligente zoneregeling is ook een weekschema eenvoudig per zone in te stellen.

De i Zone is de eerste ATAG CV-ketel die geschikt is om te verbinden met ATAG Zone.

Samen met ATAG ONE energiezuinif en snel je huis verwarmen
De i-Serie werkt samen met de slimme thermostaat ATAG One Zone. Op afstand te bedienen, waar je ook bent. Dankzij de inschakeloptimalisatie weet One Zone wanneer het warm moet zijn in de woning. Geheel volgens jouw wensen. Samen met de i-Serie een comfortabele energiezuinige combinatie die “past als een jas”.