Foto: 244814

HRsolar presenteert collectorontwerp

HRsolar, succesvol Nederlands producent van zonneboilers, presenteert een vernieuwd ontwerp van de eigen ontwikkelde zonnecollector.

HRsolar, succesvol Nederlands producent van zonneboilers, presenteert een vernieuwd ontwerp van de eigen ontwikkelde zonnecollector.

HRsolar zonneboilers onderscheiden zich al door de hoogste opbrengst* van Nederland. De toekomstige generatie collectoren combineren de hoogste opbrengst met tijdbesparend installatiegemak en verbeterde esthetiek. Het vernieuwde ontwerp zal medio september geïntroduceerd worden.

 

Als technisch voorloper binnen de zonneboilerbranche staat innovatie voorop. Tijdens deze doorontwikkeling zijn maatregelen getroffen die met name het installatiegemak bevorderen. In de periode van 2004 tot 2009 zijn alle zonneboilers in eigen beheer
geproduceerd én geïnstalleerd. Met die praktijkervaring is de collector op professionele wijze doorontwikkeld. Dankzij het verbeterde montage eenvoud en het hoogste rendement zijn de totale investeringskosten van de HRsolar zonneboiler laag.

De esthetische verbetering van de collector en dakmontage componenten zorgen dat de collectoren op elegante wijze verwerkt kunnen worden tussen dakpannen, op dakpannen en op het platte dak. HRsolar zonneboilers worden hierdoor meer onderdeel van het uiterlijk van woningen en gebouwen.

Met deze stap voorwaarts worden HRsolar zonneboilers een nóg beter betaalbare oplossing
voor energiebesparing en het verbeteren van het energielabel. Dankzij dergelijke innovatieve aanpassingen blijft HRsolar technisch voorloper binnen de zonneboilerbranche. Medio september zullen de eerste zonneboilersystemen geleverd worden met de nieuwe collectoren.

*getest bij KIWA Gastec

Meer informatie: www.hrsolar.nl.

Publicatiedatum: 12 augustus 2010

Reacties