Foto: 2017/daalderop-keukenboilers.jpg

Daalderop boilers die het milieu en je portemonnee sparen

Het milieu heeft baat bij slimme innovaties, maar zijn die niet altijd duur? Daalderop boilers bewijzen het tegendeel. Balans in comfort en betaalbaarheid.

In een wereld waarin de ogen meestal gericht zijn op de toekomst, is Itho Daalderop geen uitzondering. Het bedrijf dat vooral bekend staat om zijn Daalderop boilers werkt aan milieu-uitdagingen die balans moeten brengen tussen energie-neutrale producten en betaalbaarheid. Zo ontstaan innovaties die het bedrijf vitaal en eigentijds houden. Niet gek als je bedenkt dat Daalderop bijna honderdveertig jaar geleden in 1880 het levenslicht zag als een metaalwarenfabriek.

Daalderop boilers voor milieubewust comfort

Dat Daalderop boilers uitblinken in de eerste vereisten van een goede boiler, is iets wat je mag verwachten van zo’n gerenommeerd merk. Natuurlijk wil je warm water uit de kraan, maar je wil het ook nog eens snel. Niets is irritanter dan met je vinger in de koude stroom het kostbare water nutteloos in de bak zien wegstromen. Wonen in de 21e eeuw heeft een nieuw uitgangspunt en dat is comfort, dat bovendien betaalbaar moet zijn. Waterverspilling hoort daar niet bij. De aanschaf van een boiler van Daalderop is daarom een verstandige keuze volgens deze sanitair expert, zeker als je het milieu een warm hart toedraagt.

Daalderop boilers: maatwerk in huis

Elke situatie vraagt om een passende oplosing. Het is onzin om een enorm bakbeest te bestellen als je in een perfect geïsoleerd nieuwbouw appartement woont. Vice versa is de logica hetzelfde, een groot huis vraagt om een bijpassende boiler. Wat zijn de vier opties die Daalderop biedt?

Laadboiler: geeft ondersteuning aan de cv-ketel.
Indirect gestookt: het water wordt verwarmd door de cv-ketel en via de boiler geleverd.
Elektrische boiler: werkt zonder ondersteuning, meestal in een woning zonder gasaansluiting.
Keukenboiler: te verstoppen in de plint of het keukenkastje, sneller warm water kan niet.

Meestal is uit je woonsituatie eenvoudig af te leiden welke boiler het beste bij je past. Uiteindelijk resulteert het in een verstandige en milieuvriendelijke oplossing voor je huis. Het moederbedrijf Itho Daalderop focust daarop met een speciaal geformuleerde missie. Daarin is behalve verwarming van water bijvoorbeeld ook ventilatie een belangrijke pijler. IJverige aannemers isoleren woningen soms té goed, wat bijna een onvoorstelbaar idee is maar wel degelijk een realiteit. Lucht moet functioneel afgevoerd worden anders vermindert het woongenot gegarandeerd.

Daalderop boilers voor betaalbaar energieneutraal

Energieneutraal wonen is een missie die alle inwoners van deze planeet delen. De tijd dat goed zijn voor het milieu je eerst een smak geld kostte verdwijnt langzaam maar zeker naar de achtergrond. Zoals we vroeger moesten wennen aan afval scheiden is verantwoord omgaan met het verwarmen van water ook steeds meer een tweede natuur. Zo hoort het. Dat dit geen fortuin meer hoeft te kosten bewijst Daalderop met zijn boilers en “Climate for Life” visie. De toekomst ziet er zonnig uit!

Reacties