string(1) "a"

Ga je verhuizen in Den Haag maar heb jezelf weinig tijd? Dit kun je doen

Een verhuizing brengt vaak veel zorgen met zich mee. Maar is dat echt nodig?

Als je navraag doet bij mensen die net verhuisd zijn, blijkt dat veel mensen het achteraf allemaal wel mee vinden vallen. Het enige probleem is meestal waar je de tijd vandaan haalt om alle voorbereidingen te treffen. Het verhuizen zelf kun je natuurlijk geheel uitbesteden, zodat je met een minimale tijdsinvestering zo optimaal mogelijk te werk kunt gaan.

Goede voorbereiding is essentieel

Den Haag… de residentie. Een prachtige stad om te wonen. Een stad die bruist van de activiteiten. Maar juist voor veel mensen in Den Haag geldt dat ze een overvolle agenda hebben. Als je desondanks je verhuizing soepel wilt laten verlopen, is het verstandig om er een strakke planning op na te houden. Want ook als je ervoor kiest om met de hulp van een verhuisbedrijf Den Haag tot je nieuwe woonplaats te maken, zul je zelf wel het nodige moeten voorbereiden. Ben je niet zo goed in het maken van een dergelijk tijdschema? Hier wat tips!

- Drie maanden voor de geplande verhuisdatum neem je alvast door welke contracten en abonnementen opgezegd moeten worden. Denk aan energie, tv, telefoon, internet, dat soort dingen. Geef tijdig aan dat een overeenkomst beëindigd moet worden of moet meeverhuizen naar je nieuwe locatie.

- Twee maanden voordat je de deur van je oude woning definitief dichttrekt, koop je alvast voldoende verhuisdozen en begin je met het inpakken van spullen die je zeker de eerstkomende maanden niet nodig hebt. Staat de zomer voor de deur? Dan kan de wintergarderobe alvast ingepakt worden.

- Regel ook tijdig de overige benodigdheden, zoals een verhuislift. Je kunt het maar beter alvast geregeld hebben. Via verhuislift.nl is het simpel en snel te regelen. Een hele zorg minder. Je weet dan in elk geval zeker dat alles op de dag zelf, zowel letterlijk als figuurlijk, op rolletjes kan verlopen.

- Enkele dagen voordat de grote dag daar is, controleer je nog even of alle gemaakte afspraken kloppen. Heb je de sleuteloverdracht geregeld? Is echt alles inmiddels ingepakt? Moeten er nog bepaalde zaken afgevoerd worden? Zo ja, wie regelt dat? En laat je waterkoker of koffiezetter nog even staan. Dan heb je tijdens het verhuizen verse koffie of thee.
Met deze tips moet het een zorgeloze verhuizing worden. Succes…!

Reacties