Yale ENTR® slim deurslot; Ga van huis zonder sleutel!

Ervaar het gemak van het slimme deurslot ENTR van Yale, dé specialist als het gaat om de beveiliging van je huis.

21 Januari 2019

ENTR is een motorcilinder die geplaatst wordt aan de binnenzijde van de deur en biedt de mogelijkheid om de deur te openen met een smartphone, afstandsbediening, pincode of vingerscan.

Eenvoudig te installeren

Yale breidt de beveiligingsrange, naast de al bestaande alarmsystemen, camera’s en digitale deurspionnen, uit met een slim deurslot. De beveiliging van een huis en het wooncomfort zijn eenvoudig te upgraden door de huidige cilinder te vervangen door een ENTR cilinder. De ENTR past op vrijwel iedere deur zonder bouwkundige aanpassingen. Het is een echt plug & play product.

Nooit meer voor een dichte deur

Het slimme deurslot is op verschillende manieren te bedienen. Zo gaat er tegenwoordig niemand de deur meer uit zonder smartphone en dus is er een handige app om de deur te openen. Daarnaast is er een afstandsbediening beschikbaar die de deur van een afstand kan openen. Een andere mogelijkheid is via een codepaneel (met of zonder vingerscan) dat aan de buitenkant van het huis is bevestigd. Dankzij de SKG***® veiligheidscilinder kan de deur ook nog met een gewone sleutel worden geopend, al zal men snel gewend raken aan het gemak om zonder sleutels op pad te gaan.

Veiligheid staat voorop

Een slim deurslot is niet alleen gemakkelijk maar ook veilig. De ENTR draait de deur namelijk automatisch op slot wanneer de deur wordt dichtgetrokken. Daarnaast kan een ENTR gebruiker iemand toegang geven tot zijn of haar huis en deze toegang ook weer intrekken door het gebruik van virtuele sleutels. Zo hoeven er geen fysieke sleutels meer te worden uitgedeeld en hoeft men zich geen zorgen te maken over kwijtgeraakte of ongewenst gekopieerde sleutels. De communicatie tussen de ENTR en de accessoires is 128-bits AES versleuteld en de communicatie tussen ENTR en smartphone gaat via Bluetooth Low Energy. Het beveiligingsniveau is vergelijkbaar met dat van internetbankieren.

Altijd beschikbaar

Yale ENTR heeft een oplaadbare accupack. Een volledig opgeladen accu gaat gemiddeld 3 tot 6 maanden mee, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Wanneer de accu bijna leeg is, waarschuwt het systeem u via een geluidssignaal en een melding in de app. Sluit de meegeleverde oplader aan op de ENTR eenheid en binnen vier uur is de accu weer volledig opgeladen. Mocht de ENTR helemaal leeg zijn, kan het slot altijd nog geopend worden met de sleutel.

Over Yale Smart Living

Yale Smart Living is het complete smart home beveiligingssysteem voor thuis. Het concept bestaat uit beveiligingsproducten die stand alone werken of aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo heeft u altijd en overal de controle over de beveiliging van uw huis. Of het nu gaat om alarmsystemen, slimme deursloten, rookmelders of camera’s; alles is te beheren via handige apps. Met één druk op de knop kunt u de beveiliging van uw huis veiligstellen, beheren of controleren, waar u ook bent.

Ga voor meer informatie over dit product of over de volledige Smart Living-serie van Yale naar: www.yalelock.nl/smartliving

Reacties