Kantoormeubelen op- en afschalen zorgt voor flexibiliteit

In deze onzekere tijden met de corona crisis werken veel mensen thuis. Echter is er in enkele sectoren juist extra personeel nodig.

03 Juli 2020

In deze situatie zou het ideal zijn om kantoormeubilair te huren. Ben je nieuwsgierig wat de voordelen zijn van kantoormeubilair huren voor jouw organisatie? Lees het in dit blog van SKEPP!

Huur, huurkoop of toch kopen?

Als je kantoormeubilair wilt aanschaffen sta je voor de keuze: huren, huurkoop of kopen. In het geval van een onzekere situatie zoals deze is het verstandig om je meubilair te huren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je kantoorinrichting op- en af te schalen naar het aantal werknemers dat je op een bepaald moment in dienst hebt.

Wil je profiteren van flexibiliteit?

Als je kantoormeubilair gaat huren betaal je een maandelijkse huurprijs voor het kantoormeubilair dat je in bruikleen krijgt. Tot een periode van 2 jaar is het zelfs voordeliger om je kantoormeubilair te huren dan te kopen. Kies de kantoormeubelen die passen bij jouw onderneming en profiteer van een snelle levering binnen 1 week. Dit kan overigens ook geheel contactloos.

Minder of meer kantoormeubleen nodig?

Werken veel van je werknemers momenteel thuis? Dan kun je gemakkelijk kosten besparen op het gehuurde kantoormeubilair door het wat af te schalen. Komen je werknemers langzaam weer op kantoor werken? In dit geval kun je snel genoeg het aantal kantoormeubelen weer opschalen naar de gewenste hoeveelheid. Weet jij niet hoe lang je bepaald kantoormeubilair nodig hebt? Geen probleem! Jij kunt zelf de huur periode bepalen. Kortom, er is veel flexibiliteit op jouw werkvloer.

Bekijk of het wat is voor jouw bedrijf

In onze Officeplanner webshop kun je diverse opties bekijken om je te voorzien van alle behoeftes. Bepaal of de voordelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn en wat je precies nodig hebt aan kantoormeubilair. Wil je hier liever op voorhand advies over? Neem dan contact op met de kantoorexperts van SKEPP en ontvang gratis en vrijblijvend advies!