string(1) "p"
Profielfoto van smart en duurzaam
smart en duurzaam
Kovel 12, 5431ST cuijk
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ajax draadloos alarmsysteem

U krijgt bij ons altijd gratis support op uw AJAX beveiligingssysteem als u het bij SmartenDuurzaam heeft aangeschaft.

ajax alarm systeem

AJAX draadloos alarmsysteem
AJAX Systems produceert en levert een compleet programma Smart c.q. slimme beveiligingsapparaten, waarbij de nadruk – buiten de technische eigenschappen en kwaliteiten– werd gelegd op het ontwerp van de verschillende componenten. De slogan is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Bij het design zijn geen concessies gedaan aan de veiligheid en betrouwbaarheid van de producten. Een AJAX beveiliging systeem heeft de hoogste norm als het gaat om draadloze beveiliging.

Alle onderdelen van het alarmsysteem zijn verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. De communicatie is 2-weg: alle aangesloten apparaten worden continu bewaakt. De centrale unit (Ajax Hub) is voorzien van zowel een LAN aansluiting als een GSM back-up. Het systeem kan middels Contact ID tevens worden gebruikt voor een doormelding naar een meldkamer.

Zelf uw huis beveiligen
Een AJAX systeem is eenvoudig zelf te installeren en te programmeren. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf uw huis beveiligen. Dit gebeurd via de app. Alle AJAX apparatuur dient door middel van de gratis app op uw Smartphone (iPhone OS of Android OS) te worden 'ingeleerd'. Alle componenten zijn standaard voorzien van de benodigde batterijen, die door het uitgekiende ontwerp ook nog eens erg lang meegaan. En dus duurzaam zijn. De app is zeer gebruiksvriendelijk en daarom erg makkelijk te bedienen.

Door ons uw huis of bedrijf laten beveiligen
Heeft u geen tijd of zin om zelf te installeren dan kunt u het uiteraard door onze Smart Home Experts laten doen. Uw slimme, draadloze beveiligingssysteem wordt dan vakkundig aangelegd door de alarm experts van SmartenDuurzaam. Zo weet u zeker dat het professioneel is aangebracht en u krijgt een uitgebreide uitleg van uw slim alarmsysteem.

Veilig thuis
AJAX alarmsystemen zijn de beste en meest geavanceerde draadloze alarmsystemen die er op dit moment te koop zijn. is. Ieder huis of kantoor is snel en uiterst effectief te beveiligen. Naast inbraakmeldingen zijn er voor een Ajax systeem ook melders voor brand- of waterlekkage detectie te verkrijgen om zo uw kostbare bezitten te beschermen tegendiefstal, brand-, rook-, vuur- of waterschades. Met een AJAX systeem wordt uw huis een veilig thuis.

 


Alle Ajax Alarmsystemen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm GRADE 2.
Wij kunnen voor uw Ajax beveiligingssysteem ook een beveiligde aansluiting op 'de meldkamer' verzorgen, waarbij de meldingen automatisch worden doorgezet naar een meldkamer van uw keuze. Maar dat hoeft niet, u kunt er ook voor kiezen om meldingen alleen (direct) op uw mobiel te ontvangen.
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het aansluiten op de meldkamer en abonnementsvormen kunt u ons het best telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0485-746001 of via ons contactformulier