Partner

Bouwbedrijf Huiskes

Bouwgroep Huiskes is een dynamische, vooruitstrevende onderneming voornamelijk actief in de particuliere woningbouw. Door de jaren heen hebben ze een uitstekende naam opgebouwd in de particuliere woningbouwsector.

Bouwgroep Huiskes bouwt hun woningen traditioneel, echter ze kunnen door hun eigen timmerfabriek zowel de kozijnen als de volledige prefab kapconstructie in eigen beheer prefabriceren. Dit komt zowel de prijs, kwaliteit alsmede de bouwtijd ten goede.

MEER TONEN

Landelijke woonboerderij

Deze landelijke Twentse Boerderij is ontworpen en gebouwd door Bouwgroep Huiskes uit Tubbergen. Een ruim opgezette authentieke boerderij met een endshuis. Door de toevoeging van de juiste details ontstaat een geweldige woning.

Een woning met een duidelijke indeling, schuine plafonds, lage goten en oog voor detail, dat is de Twentse Boerderij. De woning wordt altijd in samenspraak met de opdrachtgever ontworpen en dus volledig op maat gemaakt.

Twentse Boerderij

Door toepassing van het juiste materiaalgebruik ontstaat de typische Twentse bouwstijl. Eiken gevels (zowel blank als zwart), roedeverdeling, zware kozijnpartijen en een knipvoeg zijn de echte details in deze bouwstijl. Binnen in de woning is gekozen voor een luxe eiken trap, hoge plinten, kozijnomtimmering, houten vensterbanken en zelfs een ruw, blank eiken gebint. Laat u ook verrassen door alle mogelijkheden die deze woning heeft.

Omschrijving:
Grootte: woning + endhuis totaal circa 750 m3
Binnenspouwblad: SBS, gebakken binnensteen
Buitenspouwblad: Smeltschuur gevelsteen met knipvoeg
Kapcontructie: Prefab kapconstructie (fabr. TIFAHuiskes)
Dakbedekking: Pottelberg keramische dakpannen
Kozijnen: houten kozijnen

Landelijke woonboerderij - Twentse boerderij Bouwgroep Huiskes

 

Meer lezen over
'Landelijke woonboerderij'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.