Partner

Bouwbedrijf Huiskes

Bouwgroep Huiskes is een dynamische, vooruitstrevende onderneming voornamelijk actief in de particuliere woningbouw. Door de jaren heen hebben ze een uitstekende naam opgebouwd in de particuliere woningbouwsector.

Bouwgroep Huiskes bouwt hun woningen traditioneel, echter ze kunnen door hun eigen timmerfabriek zowel de kozijnen als de volledige prefab kapconstructie in eigen beheer prefabriceren. Dit komt zowel de prijs, kwaliteit alsmede de bouwtijd ten goede.

MEER TONEN

Woning ontwerpen

Nieuw huis bouwen

Bouwgroep Huiskes kan zich inmiddels specialist noemen in het bouwen van nieuwe huizen.  In de woningbouwsector hebben wij namelijk een sterke reputatie opgebouwd door de jaren heen. Een nieuw huis bouwen kunt u perfect aan Bouwgroep Huiskes overlaten!
 
Wij zijn een jonge dynamische, vooruitstrevende onderneming die voldoende kennis en ervaring in huis heeft om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Daarnaast zijn wij in staat om vele stijlen toe te passen. U kunt hierbij denken aan eigentijdse woningen, landelijke woningen, jaren 30 woningen en notariswoningen.

Als woningbouwer gaan wij mee met de tijd, want ook de bouwwereld vraagt om continue innovatie. Wij kunnen U adviseren op het gebied van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Meer lezen over
'Woning ontwerpen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.