Partner

Bouwbedrijf Huiskes

Bouwgroep Huiskes is een dynamische, vooruitstrevende onderneming voornamelijk actief in de particuliere woningbouw. Door de jaren heen hebben ze een uitstekende naam opgebouwd in de particuliere woningbouwsector.

Bouwgroep Huiskes bouwt hun woningen traditioneel, echter ze kunnen door hun eigen timmerfabriek zowel de kozijnen als de volledige prefab kapconstructie in eigen beheer prefabriceren. Dit komt zowel de prijs, kwaliteit alsmede de bouwtijd ten goede.

MEER TONEN

U wenst een bouwer uit Twente die u bijstaat van het eerste idee tot de ideale oplevering?

Bij Bouwgroep Huiskes weten we wel raad met de wensen van de klant! Bouwgroep Huiskes maakt ontwerpen in eigen beheer, staat garant voor snelheid en is zeer effectief. Wij hebben alle aandacht voor uw wensen en deze vindt u uiteindelijk terug in een op maat gemaakte en unieke woning.

Voor u betekent dit dat alles zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Alles wordt namelijk ondergebracht bij 1 partij. Ook als u liever zelf een aantal zaken in eigen beheer wilt uitvoeren is dat met onze flexibiliteit uiteraard geen probleem. Het gewenste eindresultaat, u laten genieten van uw nieuwe huis, is het grote doel. Bovendien zijn wij in staat vele bouwstijlen toe te passen. Woont u graag in een eigentijdse woning met allure of leeft u liever in een gezellige jaren ’30 woningen of rietgedekte landelijke woning?

Bouwgroep Huiskes wil graag middels een fijne samenwerking uw woning bouwen en opleveren. Neemt u eens contact op met ons voor informatie of vraag de gratis de brochure aan.

Meer lezen over
'Uniek wonen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.