Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht oljahoutbouw.nl

Prefab huizen

Wij bouwen onder andere prefab huizen in houtstapelbouw, houtskeletbouw en paneelbouw constructies. De gebouwen kunnen naar wens in de fabriek geprefabriceerd en als bouwpakket geleverd worden op de plek van bestemming in binnen en buitenland waarbij U de keuze heeft om het zelf op te bouwen of dit te laten verzorgen door ons team van ervaren bouwlieden.

 

Meer informatie en brochure aanvraag

Voor meer informatie, details, prijzen en brochure aanvraag kunt U contact met ons opnemen;

Contact aanvraag

Meer lezen over
'Prefab huizen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.