Foto: 262071

Being Development introduces Being Home

Vastgoedbedrijf Being Development heeft een nieuwe aanpak voor het bouwen van een woning ontwikkeld. Met de introductie van Being Home is het nu mogelijk om met gemak, zelf uw droomhuis te realiseren.

Vastgoedbedrijf Being Development heeft een nieuwe aanpak voor het bouwen van een woning ontwikkeld. Met de introductie van Being Home is het nu mogelijk om met gemak, zelf uw droomhuis te realiseren.

Being Home biedt innovatieve modulaire designwoningen van hoge kwaliteit - duurzaam, betaalbaar en aanpasbaar aan ieders wensen. De zoektocht naar uw ideale woning begint bij Being Home en eindigt met thuiskomen.

_DREAM

Realiseer uw droomhuis door te ontdekken wat uw woonwensen zijn. Bepaal samen met Being Development hoe uw ideale huis eruit ziet, de omgeving en wat uw mogelijkheden zijn qua budget. De huizen van Being Home zijn slim en stijlvol ontworpen met gebruik van kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Of u nu op zoek bent naar een charmant en sfeervol huis, een natuuromarmende woning met overdekte buitenruimte of een gelijkvloerse designwoning met toegang tot een prachtig uitzicht, met Being Home worden uw woonwensen werkelijkheid.

_DESIGN

De zes Being Home ontwerpen vormen het vertrekpunt voor uw droomhuis. De eerste drie modellen: The XS Villa (62m2), The Patio House (82m2), and The Terrace House (144m2) worden nu gepresenteerd en de overige ontwerpen volgen binnenkort. Het is mogelijk om zowel het interieur als exterieur aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Samen met gerenommeerd interieurontwerper Dan O’Kelly kunt u uw huis van binnen vormgeven. Architect Nanne de Ru van Powerhouse Company verzorgt samen met u het exterieur. Being begeleidt het realiseren van uw droomhuis, van ontwerp tot bouwvergunning en is op verzoek ondersteunend bij het zoeken naar de juiste kavel. De designfase eindigt met een definitief ontwerp van uw droomhuis.

_DEVELOP

Het productieproces gaat van start wanneer de kavel is gekocht, het huis is ontworpen en de vergunningen rond zijn. Uw woning wordt modulair ontworpen en geproduceerd, zodat het snel en efficiënt op locatie in elkaar gezet kan worden. Tijdens de productiefase wordt de kavel gereed gemaakt voor de installatie van de woning. Het totale proces duurt maximaal 4 maanden, wat sneller is dan het bouwen van een traditioneel huis. Nu is uw droomhuis klaar om de plek te worden waar u écht thuis komt.

Being Development nodigt geïnteresseerden uit voor een vrijblijvende en inspirerende kennismaking: meer informatie vindt u via www.beingdevelopment.nl.

Publicatiedatum: 2 maart 2011

Reacties