Houten woningen

Wonen in hout is zoveel aangenamer dan wonen in een traditoneel steenbouw huis. Het comfort, de sfeer en uitstraling is ongekend en daarnaast zijn de isolatiewaarden hoog waardoor energie besparing vanzelfsprekend is. Met een standaard centraal verwarmings systeem bespaart men al vele euro’s maar dit kan nog veel meer oplopen door het gebruik van de juiste houtkachel cv in de woning.Olja houtbouw maakt gebruik van verschillende bouwtechnieken en is gespecialiseerd in houtstapelbouw, houtskeletbouw en paneelbouw. Alle constructies zijn uitstekend geschikt om een duurzame houten woning, chalet, blokhut, recreatiewoning of overig gebouw mee te bouwen. www.oljahoutbouw.nl

Meer houtbouw informatie

U kunt kiezen uit de vele projecten welke we al geproduceerd hebben maar bij ons bestaat ook de mogelijkheid om zelf, aan de hand van een bouwtekening, te ontwerpen. Wij kunnen zo uw droom project voor U realiseren.
De productietijd is circa drie maanden. Eenmaal geprefabriceerd word het bouwpakket op plek van bestemming gebracht en kan de consument ervoor kiezen om het zelf op te bouwen of dit door onze ervaren bouwlieden te laten verzorgen. 

Vraag direkt een offerte die scherp geprijst is aan via:  offerte hout

Meer van Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign Bekijk alle