Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN

Houten woningen

Wonen in hout is zoveel aangenamer dan wonen in een traditoneel steenbouw huis. Het comfort, de sfeer en uitstraling is ongekend en daarnaast zijn de isolatiewaarden hoog waardoor energie besparing vanzelfsprekend is. Met een standaard centraal verwarmings systeem bespaart men al vele euro’s maar dit kan nog veel meer oplopen door het gebruik van de juiste houtkachel cv in de woning.

Olja houtbouw maakt gebruik van verschillende bouwtechnieken en is gespecialiseerd in houtstapelbouw, houtskeletbouw en paneelbouw. Alle constructies zijn uitstekend geschikt om een duurzame houten woning, chalet, blokhut, recreatiewoning of overig gebouw mee te bouwen.

www.oljahoutbouw.nl

Meer houtbouw informatie

U kunt kiezen uit de vele projecten welke we al geproduceerd hebben maar bij ons bestaat ook de mogelijkheid om zelf, aan de hand van een bouwtekening, te ontwerpen. Wij kunnen zo uw droom project voor U realiseren.
De productietijd is circa drie maanden. Eenmaal geprefabriceerd word het bouwpakket op plek van bestemming gebracht en kan de consument ervoor kiezen om het zelf op te bouwen of dit door onze ervaren bouwlieden te laten verzorgen. 

Vraag direkt een offerte die scherp geprijst is aan via:  offerte hout

Meer lezen over
'Houten woningen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.