Landelijke stijl wonen

Deze klassieke woning is uitermate geschikt voor grotere gezinnen.

Comfort type Goes

Deze klassieke woning is tegelijk praktisch, knus en energiezuinig. Met 3 ruime slaapkamers en eventueel een vierde beneden met douche en een comfortabel woongedeelte is dit huis ideaal voor grotere gezinnen die houden van gezelligheid. De ramen brengen het licht tot in het hart van de woning en creëren een aangenaam woonklimaat. Je kiest je eigen kleur gevelsteen uit een standaard assortiment. Alle deuren en ramen zijn aan de buitenkant afgewerkt met Belgische blauwe hardstenen dorpels. Om het af te maken zijn de hemelwaterafvoeren in zink uitgevoerd. 

Begane grond

Het leefgedeelte is volledig open en heeft een L-vorm, Vanuit de keuken krijg je toegang tot de ruime bijkeuken die je kunt gebruiken als wasruimte. Het huis is zodanig ingedeeld dat ook op je ook op de begane grond een ruime slaapkamer kunt betrekken, met eigen douche en wastafel. De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming. Het toilet en de meterkast vind je in de ruime hal. Alle installatietechnieken zijn conform de NEN1010 norm en zonnepanelen zijn in de scherpe prijs opgenomen. Het is niet voor niks een comfortwoning!

 

Verdieping

De gesloten trap brengt je naar de verdieping, waar de overloop toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. Het tweede toilet vind je hier in de badkamer.

 

Voor de bedrijfsfilm klik "hier"