Bouwen in jaren 30 stijl

Niets is leuker dan geheel naar persoonlijke stijl een huis te bouwen. Het huis krijgt een uniek uiterlijk waarbij de details de bijzondere stijl benadrukken. Niets standaard vormen maar een op en top persoonlijk huis waarin je je goed voelt. Dit huis is gebouwd volgens de jaren 30 stijl. Deze stijl is terug te vinden in details als goten, erker en overstekken. Naast de details vind je ook in de algehele bouwstijl veel jaren 30 elementen terug.

Productomschrijving

Niets is leuker dan geheel naar persoonlijke stijl een huis te bouwen. Het huis krijgt een uniek uiterlijk waarbij de details de bijzondere stijl benadrukken. Niets standaard vormen maar een op en top persoonlijk huis waarin je je goed voelt.

Dit huis is gebouwd volgens de jaren 30 stijl. Deze stijl is terug te vinden in details als goten, erker en overstekken. Naast de details vind je ook in de algehele bouwstijl veel jaren 30 elementen terug.

Het voorportaal valt precies onder de luifel. In de ruime hal bevindt de meterkast zich links en het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping zich rechts. Onder deze trapopgang is er toegang naar de kelder, welke een koekoek heeft bij de voordeur.

Links van de hal bevindt zich de woonkamer. Door de erker is de woonkamer ruim opgezet. Tevens valt hier veel licht naar binnen wat de kamer een frisse blik geeft. Rechts van de hal zien we de keuken, welke door zijn ruime opzet gebruikt kan worden als woonkeuken. De achtergevel is uitgevoerd met tuindeuren inclusief zijlichten. Achter de woonkeuken bevindt zich nog een ruime bijkeuken met de garage/berging met de carport daarvoor.

Op de 1e verdieping kunnen we vanuit de ruime overloop met veel lichtinval naar drie ruime slaapkamers met inbouwkasten, een hobbykamer en een ruime badkamer.
De zolder geeft een vrije indeling, waar met gemak nog twee hobbykamers verwezenlijkt kunnen worden.
 
TH 40 E (tradioneel gebouwd)
Toegepaste materialen:
Dak - Gebakken pan (tuile du nord)
Boeien - Red Ceder
Goten/HWA           -    Zink
Kozijnen, Ramen    -    Meranti
Deuren                  -    Merbau
Gevels                  -    Baksteen