Partner

Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan.

Waarom Livingstone?
Het bouwen van uw eigen huis moet een feest zijn. Daarom wil Livingstone de beste bouwervaring meegeven, als team. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. De prijs is transparant, geen verassingen achteraf. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar je bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garandeert Livingstone dat je villa op professionele wijze wordt gerealiseerd. Livingstone ontzorgt van A tot Z.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht livingstone.org

Villa Dijkstra

Villa Dijkstra Deze authentieke notariswoning kent vele variaties. Ondanks zijn speelse "karakter" blijft het een heerlijk intieme woning, met veel ambiance en gezelligheid. Het interieur heeft mooie, grote vertrekken met open verbindingen. Chique hanenkammen, hardstenen dorpels en een prominente entreepartij geven villa Dijkstra een grootse uitstraling.  

Villa Dijkstra

In onze showroom in Breda vindt u een notariswoning op ware grootte. Een "echte" notariswoning herken je aan de rustige steen en een sterke symmetrie in de opbouw.

 

Meer lezen over
'Villa Dijkstra '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.