Roscobouw helpt dromen te verwezenlijken!

Bij Roscobouw hebben we dagelijks te maken met diverse opdrachtgevers en dus ook zeer varierende projecten en succesverhalen.

Bent u op zoek naar een woning voor het hele gezin, een seniorenmodel, of toch een nieuwbouwwoning voor de starter? Roscobouw doet het allemaal!

Familie Curral – ‘Buiten’ wonen

Zo woont Jeannette met haar man en kinderen in een gloednieuwe woning, waarbij Roscobouw hen ondersteunde met de realisatie hiervan. Zoals Jeannette zelf verteld, werden ze verliefd op een prachtig perceel. Echter hadden zij geen enkel idee hoe zij moesten gaan beginnen en vooral hoe zij de kosten binnen de perken konden houden. Na even oriënteren en Googlen, kwamen zij bij Roscobouw terecht. Al snel bleek voor Jeannette en haar man dat Roscobouw een partner is die álles voor je kan regelen. Tijdens het eerste gesprek was er direct een wederzijdse klik. Ook kwam Jeanette vaak op de bouw om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Om het droomhuis te realiseren was er ook een planning gemaakt waar Roscobouw zich perfect aan gehouden heeft qua budget en agenda. “Al onze wensen voor ons droomhuis zijn werkelijkheid geworden, dankzij Roscobouw”, vertelt Jeanette.

Familie Baardemans – Landelijk genieten

Naast familie Curral heeft ook familie Baardemans hun droomwoning samen met Roscobouw gerealiseerd. “Ik zou het zo weer doen”, vertelt Kees. Vooral het contact tijdens de bouw was zeer aangenaam voor de familie. Het contact was intens, maar nooit werd de familie het gevoel gegeven dat ze ook maar iets te veel hadden gevraagd. Er was altijd een luisterend oor die een professionele reactie gaf op de vragen. Dit kwam mede door het intakegesprek; het contact voelde hier direct persoonlijk en goed aan.

‘’Na dit gesprek, werden wij meteen in contact gebracht met de – voor onze stijl - juiste architect’’. Familie Baardemans wist namelijk al heel goed wat zij wilden. De architect heeft deze wens perfect vertaalt in een voor hen op maat gemaakt droomhuis. Tegenwoordig geniet de familie samen van hun prachtige boerenvilla en tuin!

Uw droomwoning op maat

Roscobouw helpt mensen hun droomhuis te realiseren, waarbij niets onmogelijk is. Wij begeleiden de opdrachtgever persoonlijk en er wordt écht gekeken naar de wensen en mogelijkheden die er zijn. U als opdrachtgever krijgt te maken met één vast contactpersoon en wordt u gedurende het gehele project nauwkeurig op de hoogte gehouden.

Heeft u ook een kavel gekocht of er eentje op het oog? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@roscobouw.nl of bel naar 0412 455 501. Of neem alvast een kijkje op www.roscobouw.nl voor woninginspiratie!
?