Het concept

Na een persoonlijk gesprek waarin u uw woonwensen aangeeft laten wij onze creatieve geest werken en maken wij een persoonlijk schetsontwerp voor u. Dit schetsontwerp wordt uitvoerig met u besproken en eventuele aanpassingen worden gemaakt.

Het

Na een persoonlijk gesprek waarin u uw woonwensen aangeeft laten wij onze creatieve geest werken en maken wij een persoonlijk schetsontwerp voor u. Dit schetsontwerp wordt uitvoerig met u besproken en eventuele aanpassingen worden gemaakt alvorens wij dit aan de betreffende Welstandcommissie voorleggen.

Na goedkeuring van de Welstandcommissie gaan wij de bouwaanvraag voorbereiden en indienen. Als deze is goed gekeurd maken wij de technische omschrijving, deze bestaat uit het bestek en de bestektekening die wij tot in detail uitvoerig met u bespreken.

Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte aannemer. Deze heeft niet alleen de juiste prijs maar is ook een financieel gezond bedrijf.

Om de bouw en de aannemer optimaal in de gaten te kunnen houden, verzorgen wij ook de bouwbegeleiding. Dat houdt in dat wij de bouwtoezicht doen, diverse bouwvergaderingen bijwonen en de eindoplevering doen. U heeft dus geen zorgen meer of het bouwtraject goed verloopt, wij houden het scherp voor u in de gaten...

Tevens is het mogelijk het interieur alsmede de tuin door onze interieur- en tuinarchitecten te laten ontwerpen.

Kortom vanaf het begin tot het eind bent u bij Bekhuis & KleinJan Architecten in uitstekende handen en u heeft geen omkijken naar...