Partner

Brummelhuis Bouwcoördinatie

Brummelhuis is de specialist in Nederland als het gaat om het ontwerpen en laten bouwen van particuliere woningen, zowel vrijstaand als twee-onder-een-kapwoningen. De bouwwijze is traditioneel, dat geeft u als opdrachtgever optimale vrijheid voor het realiseren van uw ideale woning. Samen met u maakt Brummelhuis de vertaalslag van persoonlijke wensen en ideeën naar een praktische en betaalbare woning.Uw eigen droomhuis verwezenlijken, dat doet u samen met Brummelhuis!

MEER TONEN

Twee onder een kapwoning

Brummelhuis 2-onder-1-kapwoningBrummelhuis bouwt ook graag voor u een prachtige, architectonische 2^1 kap woning. Zoveel mensen zoveel wensen. Brummelhuis luistert naar zijn opdrachtgevers en bouwt op maat. U geeft aan wat u wilt en Brummelhuis maakt de vertaalslag naar een prachtig ontwerp, duurzaam uitgevoerd. Dat is Samen Bouwen. Brummelhuis is u graag van dienst

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap

Brummelhuis begeleidt u door het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zij vertalen uw wensen in een praktische en betaalbare woning in de door u gewenste stijl en met uw eigen indeling. Uw woning wordt traditioneel gebouwd. Dit verleent u alle flexibiliteit en vrijheid. De afwerking is compleet, degelijk en duurzaam. Alle benodigde vergunningen worden voor u geregeld. Dat Brummelhuis ook uw dromen kan verwezenlijken blijkt uit dit voorbeeld. 

Plattegronden

D41 begane grond.jpgD41 verdieping.jpg

Meer lezen over
'Twee onder een kapwoning'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.