Twee onder een kapwoning

Brummelhuis 2-onder-1-kapwoningBrummelhuis bouwt ook graag voor u een prachtige, architectonische 2^1 kap woning. Zoveel mensen zoveel wensen. Brummelhuis luistert naar zijn opdrachtgevers en bouwt op maat. U geeft aan wat u wilt en Brummelhuis maakt de vertaalslag naar een prachtig ontwerp, duurzaam uitgevoerd. Dat is Samen Bouwen. Brummelhuis is u graag van dienst

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap

Brummelhuis begeleidt u door het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zij vertalen uw wensen in een praktische en betaalbare woning in de door u gewenste stijl en met uw eigen indeling. Uw woning wordt traditioneel gebouwd. Dit verleent u alle flexibiliteit en vrijheid. De afwerking is compleet, degelijk en duurzaam. Alle benodigde vergunningen worden voor u geregeld. Dat Brummelhuis ook uw dromen kan verwezenlijken blijkt uit dit voorbeeld. 

Plattegronden

D41 begane grond.jpgD41 verdieping.jpg

Profielfoto van Brummelhuis
Brummelhuis
Maagdenburgstraat 18, 7421 ZC Deventer
Meer van Brummelhuis Bekijk alle

Villa

Brummelhuis Villa U bent op zoek naar een uniek en voor u persoonlijk ontworpen villa geheel toegesneden op uw situatie. Brummelhuis biedt u de mogelijkheid om uw woonwensen om te zetten in een concreet ontwerp, passend binnen uw budget en duurzaam gerealiseerd. Onze architecten zijn u graag van dienst. Samen met u inventariseren wij uw programma van eisen, de door u gewenste bouwstijl en het bijbehorende budget. Wij vertalen uw wensen en ideeën in een exclusief bouwplan, uniek voor uw ontworpen.

Brummelhuis