Profielfoto van Mereno Keukens
Mereno Keukens
Banmolen 17, 5768 ET Meijel
maandag
08:00 - 16:30
dinsdag
08:00 - 16:30
woensdag
08:00 - 16:30
donderdag
08:00 - 16:30
vrijdag
08:00 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Prachtige villa waar luxe en ontspannen centraal staan

Kijk snel verder voor foto's van dit luxe project! We kunnen alvast verklappen dat er heerlijke relaxruimtes zoals een bar, sauna en jacuzzi bij zitten.

PRAKTISCH EN MOOI
Een praktische oplossing kan ook zeker mooi zijn! Bij het ontwerp van deze villa is hier zeker rekening mee gehouden door Eric Kant! Denk aan de mooi verwerkte kaptafels aan de achterzijde van het bed in de master bedroom. Of de kaptafel verwerkt in het bureau bij de andere slaapkamer. Ook een airco kan soms lelijk in de weghangen, maar op deze manier is deze heel netjes weggewerkt waardoor je niet doorhebt dat er airco in de slaapkamer is!

BUITENKEUKEN
De buitenkant van je huis verdient net zo veel aandacht als de binnenkant van je huis. Zeker als je nagaat dat je in de zomer het grootste gedeelte van je vrije tijd buiten besteedt. Een buitenkeuken laat je optimaal genieten van het buitenleven, of het nu goed of slecht weer is!

RELAXRUIMTES
De foto's van deze prachtige woning spreken voor zich. Design en ontspanning komen op een bijzondere manier samen in deze luxe gezinswoning. Kijk snel verder voor meer inspiratie bij de foto's van de heerlijke buitenkeuken, luxe slaap- en badkamers en de prachtige relaxruimtes met bar, sauna en jacuzzi.