array(1) { ["path"]=> string(17) "www.accenthaus.nl" }
Partner

Accent Haus

Bedrijfsoverzicht Accent Haus

Duitse degelijkheid

Een geschikt grondstuk en een bij uw levenssituatie passende financiering zijn belangrijke stappen op weg naar het realiseren van uw droomhuis. Hier staat Accenthaus u met raad en daad ter zijde.

Productomschrijving

Naast het realiseren van uw droomhuis kan Accenthaus u behulpzaam zijn bij het vinden van een geschikte kavel en het verzorgen van een passende financiering. Van schetsontwerp tot oplevering staat Accenthaus u ter zijde.

U betaalt bovendien pas op het moment dat de prestatie is geleverd! Een goed, ambachtelijk & commercieel principe, precies zoals ze dat bij Accenthaus handhaven. U profiteert van deze voordelige modaliteiten. Bij het bouwcontract ontvangt u een gedetailleerd betalingsplan. U betaalt altijd de desbetreffende fases, wanneer deze voor u daadwerkelijk zijn gerealiseerd. Dit voordelige betalingssysteem verkort de tijd van uw tussenfinanciering.

Accenthaus biedt daarnaast de klanten, voor de vrijheid van gebreken aan het huis, een garantieperiode van 5 jaar, volgens BGB, vanaf gereedstelling van het object. De garantieperiode voor dragende bouwdelen (casco) bedraagt 30 jaar.

Werkwijze

Uw bouwleider coördineert het verloop en de communicatie tussen de architecten, ingenieurs, bouwvakkers en leveranciers en zorgt voor de juiste afleveringskwaliteit. De bouwleider behoud regelmatig contact met u om de bouwvoortgang te bespreken.

Gemeenschappelijke afspraken op het bouwterrein worden direct tussen u en uw bouwbegeleider gemaakt. Ook de afspraken inzake de uitvoering van uw huis, bij de aangesloten Accenthaus firma's, met betrekking tot dakbedekking, klinkers, plavuizen, electro & sanitair, kozijnen & deuren en andere timmerwerkzaamheden worden door uw bouwbegeleider gecoördineerd.
Beleeft u de veelvoud van mogelijke varianten, uitvoeringen & materialen.

Massieve kwaliteit
Zodat u uw levenlang kunt genieten van uw droomhuis, bouwen zij uitsluitend met kwaliteits- en gecertificeerde materialen, die van gerenommeerde organisaties en deskundigen aanbevolen worden - van de kelder tot aan het dak, van kraan tot aan de verwarmingsinstalltie.
Door de langdurige samenwerking met de handwerkers en de bij Accenthaus aangesloten deskundige firma's wordt voor elk object een hoge constante kwaliteit gegarandeerd. Voor elk object wordt een opleveringsdatum vastgelegd en gegarandeerd.

Projecten
Door de architecten zijn ze naast individuele & vrije planningen van woningen ook in staat om grotere projecten in bereik woningbouw & industrie te ontwikkelen cq. te ontwerpen.
Vandaar dat ze voor diverse gemeenten & projectontwikkelaars een deskundig aanspreekpartner zijn. Opdrachtgevers, voor wie kwaliteit, een goede prijs- kwaliteitsverhouding en constante communicatie belangrijk is kiezen voor Accenthaus!

Renoveren/Saneren
Door de continue energie-prijsstijgingen en de daaruit voortvloeiende stijgende kosten voor het verwarmen van uw woning, wordt het steeds belangrijker uw bestaande woning te renoveren/saneren en met de juiste isolatie te voorzien.

Impressie woningen

 

 

 

 

Meer lezen over
'Duitse degelijkheid'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.