Schuurwoningen

Sinds 2003 bouwen we duurzame woningen met veelal ecologische materialen (hout). Van vakwerk-huizen tot moderne houtskeletbouw en houtstapelbouw!

Schuurwoningen door VG loghouses

Sinds 2003 bouwen we duurzame woningen met veelal ecologische materialen (hout). Van vakwerk-huizen tot moderne houtskeletbouw. Ook hebben we brede ervaring in houtstapelbouw. Dit allemaal kunt u bekijken op onze websites en brochures.

De interesse naar schuurwoningen is groot, vandaar dat we een brochure maken die aan deze vraag voldoening geeft (lancering 18 November, via onze website www.vg-loghouses.nl en wonen.nl)
U ziet dan verschillende schetsontwerpen. Dit zijn bijna allemaal projecten die we aan het uitwerken zijn: van moderne schuurwoningen tot meer klassiekere stijlen.
Onze collega’s kunnen u helpen om een richting te geven aan uw wensen. Veelal wordt er eerst een schetsontwerp gemaakt zoals u dit in onze brochure gaat zien. Een schets is een ontwerp van uw wensen èn budget, passend binnen de welstands-eisen.

Mocht u vragen hebben over een schuurwoning in het algemeen of deze ontwerpen in het bijzonder dan kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen!!

Schuurwoning door VG loghouses

VG Loghouses BV bouwt ook houtskeletbouw woningen. Wij zijn al jarenlang dé specialist in deze bouwvorm. Er zijn veel toepassingen mogelijk in de hoofdconstructie en afbouw. We kunnen bijvoorbeeld werken met eiken verdiepings-vloerbalken in het zicht in combinatie met strak gestuukte wanden. De woningen kunnen we zowel dampopen als dampdicht bouwen, afhankelijk van de keuze van klant/architect. Ook werken we met I-beams gevuld houtvezelplaten of cellulose. Deze beams hebben een maximale doorsnede van 360mm. Aan de buitenzijde plaatsen we ook een houtvezelplaat om te zorgen dat er geen koudebrug ontstaat.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek onze website