Foto: 2015/wnbv_aug15.jpg

Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen: gratis downloaden

Download het gratis magazine Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen en kom stap voor stap dichterbij je droomhuis.

Je eigen huis laten bouwen; iets waar velen van dromen. En je hebt vast wel al een idee hoe je droomhuis er dan uit moet komen te zien. Een woning met een moderne uitstraling of toch juist een statig pand. Of ben je meer een type voor een houten woning; een huis met een echt eigen karakter. En het interieur? Ook hier heb je vast al over nagedacht? Belangrijk is in ieder geval je goed te laten inspireren, zodat je precies weet wat wel en niet bij jou past.

Na de inspiratie komt de volgende stap; met welke bouwer ga je in zee? Ook belangrijk is je te verdiepen in de regels en vergunningen. Zo voorkom je dat je achteraf niet tegen problemen aanloopt. Gelukkig nemen veel bouwbedrijven tegenwoordig deze zorg uit handen. Dat scheelt in ieder geval weer!

Uiteraard is het bouwen van een eigen woning niet voor iedereen weggelegd. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je tevreden bent met je huidige stek en daar niet weghoeft. Wat dacht je dan van een uitbreiding of aanbouw? Misschien een prachtige dakkapel of mooie serre. Zo haal je meer uit je eigen woning! In dit magazine laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden.

Bovenal willen we je inspireren om jouw woonomgeving om te toveren naar je eigen paradijs!

Het magazine is vanaf gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store en ligt tevens in de winkels.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties