Landelijke wonen met jouw persoonlijke signatuur

11 Juni 2016

Overal waar je kijken kunt: groen. Overal waar je luistert: rust. Het overkomt je dagelijks op Buitengoed Nieuwe Warande.


Een exclusieve nieuwe villawijk die wordt gerealiseerd in het landelijke gebied tussen Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Hier wonen is ongestoord wonen zonder ruimtegebrek. Met bos, akkers en weides op loopafstand en Udenhout en Tilburg binnen handbereik. Op Buitengoed Nieuwe Warande geef je je persoonlijke signatuur aan landelijk wonen op hoog niveau.

Wie hoge eisen stelt aan zijn woon- en leefomgeving, krijgt op Buitengoed Nieuwe Warande de unieke kans om zelf die omgeving mee vorm te geven. Op de ruim bemeten villakavels bouw je in de meeste gevallen welstandsvrij. Op Buitengoed Nieuwe Warande krijg je dan ook vrijwel onbegrensdemogelijkheden voor de vormgeving en realisatie van je persoonlijke woonwensen.

Deelplan 1: 25 riante villakavels

In deelplan 1 worden 25 kavels uitgegeven, variërend in grootte van 700 tot 5.000 m2 met koopsommen vanaf e 250.000 vrij op naam. Hierop kun je je gedroomde villa bouwen en meer dan dat. Denk groot. Aan een tuin onder architectuur, een luxe zwembad, een galerie aan huis. Bijzonder in dit plan is de mogelijkheid om een privé-weide (of extra tuin) aan te kopen. Voor paardenliefhebbers en hobbyvee-houders een extra plus.

Kom naar de startmanifestatie op zondag 26 juni

Op zondag 26 juni a.s. start de officiële verkoop van de 25 kavels uit deelplan 1. Kom naar de startmanifestatie in Udenhout. Je krijgt zo een goede indruk van de locatie en ontvangt uitgebreide informatie over het project, de bouwmogelijkheden en de verkoop. Je kunt je aanmelden voor de startmanifestatie via uwbuitengoed.nl of neem direct contact op met Marij-Ellen van Ruimte voor Ruimte: 06 53 19 15 15.

AANBEVOLEN

Cascohuis type Raalte

Een landelijke woning met luxueuze sfeer.

Cascohuis type Bathmen

Een echte betaalbare eigentijdse familiewoning.

Cascohuis type Eibergen

Klassieke witte villa met een ruimtelijk gevoel.

Kan ik een huis kopen? Vijf tips om erachter te komen!

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is niet zo ...

Bouwen en renoveren: inspiratie en tips

Hier lees je de laatste ontwikkelingen op het gebi...
Advertentie