Foto: Ruimte-voor-Ruimte-1

Benieuwd naar bouwkavels in Noord-Brabant?

Ruimte voor Ruimte biedt het meest uitgebreide aanbod bouwkavels in Brabant aan tegen de laagste prijs.

Er is op tal van plaatsen bouwgrond beschikbaar of in ontwikkeling. Verspreid over heel Noord-Brabant worden de komende jaren nog honderden bouwkavels aangeboden. Elke locatie telt slechts een beperkt aantal kavels, wat in hoge mate bijdraagt aan de exclusiviteit. Ook variëren de bouwkavels in grootte, waardoor een afwisselende en aantrekkelijke woonomgeving ontstaat. De bouwkavels variëren in grootte van circa 500 m2 tot 1.500 m2. Afhankelijk van de kavelgrootte en ligging bieden wij kavels aan met een koopsom vanaf € 188.000,- vrij op naam. Bekijk onze website voor onze locaties en de prijzen.

Maar Ruimte voor Ruimte biedt meer. Ook als het gaat om de keuze van een kavel, de financiering, het bouwproces en de verkoop van uw huidige woning kunt u gebruik maken van onze jarenlange kennis en ervaring en ons professionele netwerk. Dit kosteloze pakket aan diensten hebben wij voor u uitgewerkt in een overzichtelijk stappenplan.

Recent is project Buitengoed Nieuwe Warande deelplan I gestart. Dit plangebied in gemeente Tilburg ligt tussen Berkel-Enschot en Udenhout. De 25 villakavels die particulieren in deze fase kunnen kopen, variëren in grootte van 700m2 tot 2.200m2 en in prijs van €240.000 tot €375.000.
In Spoordonk, gemeente Oirschot zijn we recent gestart met Fase II. De woningen in dit ruim opgezette plan staan op relatief grote afstand van elkaar. Vrijwel alle kavels kijken uit op het buitengebied wat het gevoel van ruimte, rust en groen nog eens versterkt. Ruimte voor Ruimte verkoopt in totaal zo’n 22 kavels. Tijdens fase I zijn er 16 kavels ontwikkeld. De kavelgrootte van de 6 vrije kavels varieert van 603 m2 tot 825 m2 en in prijs van €212.000 tot €295.000. Men heeft hier meer dan voldoende ruimte om middenin een groene omgeving een droomhuis te realiseren.

Naast de verkoop van reeds lopende projecten start Ruimte voor Ruimte omstreeks november ook met de verkoop van circa 45 kavels in Vught.

Van 7 t/m 9 oktober a.s. vind Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Ruimte voor Ruimte zal vertegenwoordigd zijn en wel in hal 1 standnummer A2.40. Wij staan voor u klaar om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. Uiteraard onder het geniet van een kopje koffie of thee.

Bent u benieuwd naar deze en andere ontwikkelingen bij Ruimte voor Ruimte, meld u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief ().

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marij-Ellen Smits op telefoonnummer 06 – 53 19 15 15.

Reacties