Benieuwd naar bouwkavels in Noord-Brabant?

26 Maart 2015

Ruimte voor Ruimte biedt je het meest uitgebreide aanbod bouwkavels in Brabant aan tegen de laagste prijs. Sinds 2003 zijn er zo'n 1.250 kavels verkocht.


Er zijn op tal van plaatsen kavels beschikbaar of in ontwikkeling. Maar Ruimte voor Ruimte biedt meer. Ook als het gaat om de keuze van een kavel, de financiering, het bouwproces en de verkoop van je huidige woning kun je gebruikmaken van de jarenlange kennis en ervaring en het professionele netwerk. Dit kosteloze pakket aan diensten hebben zij voor je uitgewerkt in een overzichtelijk stappenplan.

Op zaterdag 6 juni a.s. organiseert Ruimte voor Ruimte een inspiratieochtend in Vught. Tijdens deze ochtend kun je op een informele wijze kennismaken met Ruimte voor Ruimte, diverse bouwbedrijven, architecten en financiers. Belangstellenden voor deze ochtend kunnen zich aanmelden via info@ruimtevoorruimte.com.

De bouwkavels van Ruimte voor Ruimte variëren in grootte van circa 500 m2 tot 1.500 m2 en liggen op prachtige plekken aan de randen van steden en dorpen. Afhankelijk van de kavelgrootte en ligging bieden wij kavels aan met een koopsom vanaf € 188.000,- vrij op naam. Bekijk de website voor de locaties en de prijzen.

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen bij Ruimte voor Ruimte, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marij-Ellen Smits op telefoonnummer 06–53191515.

AANBEVOLEN

Kan ik een huis kopen? Vijf tips om erachter te komen!

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is niet zo ...

Cascohuis type Eibergen

Klassieke witte villa met een ruimtelijk gevoel.

Bouwen en renoveren: inspiratie en tips

Hier lees je de laatste ontwikkelingen op het gebi...

Cascohuis type Bathmen

Een echte betaalbare eigentijdse familiewoning.

Cascohuis type Raalte

Een landelijke woning met luxueuze sfeer.
Advertentie