Foto: 1__Dual_Overlay_lifestyle

Voor elke vloer en afmeting een elektrische vloerverwarming oplossing

Thermo Lámina is gespecialiseerd in elektrische vloerverwarming en heeft een 9e oplossing aan het assortiment toegevoegd.

09 Maart 2023

De webshop Thermolamina.nl, een toonaangevend bedrijf in de elektrische vloerverwarmingsbranche, heeft afgelopen periode een 9e elektrische vloerverwarming oplossing toegevoegd aan het assortiment. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om particuliere, maar ook zakelijke klanten een assortiment aan te bieden waarbij een oplossing geboden wordt voor vrijwel elke vloer en in elke afmeting.

De 9 verschillende soorten elektrische vloerverwarming van Thermolamina variëren in prijs en functionaliteit en zijn ontworpen voor verschillende soorten vloeren, waaronder tegels, laminaat, PVC, vinyl, hout, linoleum en meer. Er wordt wel geadviseerd om altijd navraag te doen bij de leverancier/fabrikant van de vloer. Soms worden er speciale vereisten gesteld, bijvoorbeeld een drukvastheid ondervloer of isolatie. Elk van deze soorten elektrische verwarming heeft unieke eigenschappen en voordelen, afhankelijk van de specifieke toepassing. De systemen zijn geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. 

Folie vloerverwarming

De 9 soorten zijn onderverdeeld in folies, matten en kabels. Inmiddels bestaat het assortiment uit twee soorten vloerverwarmingsfolies voor laminaat en houten vloeren. In sommige gevallen kan er ook PVC op een folie geplaatst worden. Van de merken Warmup 140Watt/m² en Thermo Lámina 120Watt/m².

Matten vloerverwarming

Vijf soort vloerverwarmingsmatten voor tegels, PVC, vinyl, linoleum. Van de merken Warmup (150Watt/m² en 200Watt/m²), Magnum (125Watt/m² en 150Watt/m²), en Thermo Lámina (150Watt/m² en 200Watt/m²). De matten worden doorgaans onder een tegelvloer in de flexibele tegellijm laag geplaatst of er wordt gebruik gemaakt van egalisatiemortel. Na een laag egalisatiemortel is er een vlakke vloer beschikbaar voor verschillende vloerafwerkingen.

Kabel vloerverwarming

En twee soorten vloerverwarmingskabels voor tegels en beton. Van het merk Warmup. Het grote voordeel van kabels is dat zelf bepaald kan worden hoe de verwarmingskabel gelegd wordt.

Thermostaten voor elektrische vloerverwarming

Om de temperatuur te regelen worden 9 verschillende elektrische vloerverwarming thermostaten aangeboden in diverse kleuren. Maar let op, deze zijn uitsluitend geschikt zijn voor elektrische vloerverwarming. De thermostaten zijn onderverdeeld in 3 categorieën: een standaard aan/uit thermostaat, digitale klokthermostaten en geavanceerde slimme WiFi thermostaten van de merken Magnum en Warmup. De pakketten vloerverwarming zijn standaard voorzien van een aan/uit thermostaat, voor een kleine meerprijs kan gekozen worden voor een luxere thermostaat.

Of u nu kiest voor een vloerverwarmingsmat, kabel of folie, elektrische vloerverwarming is een uitstekende manier om het huis te verwarmen en comfortabeler te maken, vooral tijdens de koude wintermaanden. Met de verschillende opties die beschikbaar zijn, is het eenvoudig om een systeem te vinden dat past bij uw behoeften en budget. Bezoek de website van Thermolamina.nl voor meer informatie over de verschillende elektrische vloerverwarming oplossingen.

Meer van Thermo Lamina Vloerverwarming
Reacties
Anderen bekeken ook