De beste elektrische vloerverwarming en thermostaten op één plek

Als u kiest voor vloerverwarming scheelt dit enorm aan ruimte in uw huis. Wij bieden 8 elektrische vloerverwarming systemen, voor elke vloer dé oplossing

Wat in 2012 begon als webshop voor elektrische vloerverwarmingsfolie van het merk Thermo Lámina, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide webshop met 8 elektrische vloerverwarming systemen. Het assortiment bestaat uit:

  • Twee type folies van 120 watt en 140 watt, voor laminaat, PVC en houten vloeren.
  • Vier type matten van 150 watt en 200 watt, voor tegels, steen, vinyl, tapijt of linoleum.
  • Twee type verwarmingskabels, voor tegels en steen. Welke perfect op maat kunnen worden gemaakt.

Om de temperatuur te regelen heeft u de keuze uit een tiental elektrische vloerverwarming thermostaten van verschillende merken, zoals Warmup en Magnum.

ACTIE- COMBIDEALS

Elke pakket is voorzien van een gratis aan/uit thermostaat. U kunt ook profiteren van onze Combideals, hierbij kunt u uw vloerverwarmingsset upgraden met een luxe klok of WiFi thermostaat van MAGNUM of WARMUP. U heeft de keuze uit verschillende modellen in verschillende kleuren. Bekijk de tijdelijke actie.

Daarnaast is de badkamercollectie toegevoegd aan ons assortiment, bestaande uit spiegelverwarming, wandverwarming en handdoekverwarming. Met dit ruime assortiment is Thermo Lámina hét adres voor elektrische (vloer)verwarmingssystemen en thermostaten. Alle producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Thermo Lámina biedt haar klanten een uitstekende service en de zekerheid van Europese kwaliteitsproducten. Thermo Lámina staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Wij willen u graag begeleiden in de aanschaf van een veilige, duurzame elektrische verwarming die ook in de toekomst de zekerheid biedt van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor alle vloeren en ruimtes dé beste elektrische vloerverwarming oplossing in huis!