Foto: 23_0412_Newsroom_Renewables__Vin

Vincent, de warmtepomp voor binnen, staat nu voor je klaar!

Het afgelopen jaar zijn wij vanuit Itho Daalderop druk bezig geweest met de introductie van Vincent. Deze nieuwe warmtepomp is inmiddels in meerdere projecten geplaatst.

27 Juli 2023

Tijdens dit eerste jaar hebben wij als fabrikant een hoop geleerd en zo zijn wij ook continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van Vincent. 

Het moment is nu aangebroken dat wij Vincent in grote aantallen kunnen gaan leveren aan héél installerend Nederland! Vanaf nu zullen de technische groothandels TU, Wasco en Rensa bevoorraad worden met Vincent toestellen inclusief alle benodigde accessoires.

De warmtepomp voor binnen

Vincent is de ideale lucht/water warmtepomp voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Dankzij het ontbreken van een buitendeel wordt Vincent volledig binnen in de woning opgesteld. Hierdoor is de warmtepomp snel en gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden. Bovendien is Vincent klein van stuk en is daardoor makkelijk inpasbaar, zelfs op kleine zolders en onder schuine daken. Vincent kan hybride worden opgesteld met elk merk- en type cv-ketel, of - mits de woning daar geschikt voor is – volledig elektrisch met onze hoogwaardige voorraadvaten. Vincent heeft een fors vermogen en benut primair energie uit de buitenlucht, eventueel aangevuld met ventilatieretourlucht.

Vincent goed voorbereid installeren

Vincent is een uniek warmtepomp die het verdient om in één keer goed geïnstalleerd te worden. Daarom hebben wij voor de installateur een online training ontwikkeld waarna hij binnen een uur alle kennis heeft om Vincent goed te kunnen installeren. Ook is er een naast de Installatiehandleiding voor de hybride en all-electric uitvoering een Technische brochure gemaakt waarin de belangrijkste technische informatie en het installatievoorschrift worden vermeld. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk!

Na het volgen van de online training wordt de installateur gevraagd de Kennistoets te maken. Bij het behalen van een voldoende resultaat wordt hij via de Itho Daalderop Service-app geautoriseerd om Vincent in bedrijf te stellen. Hierbij is het belangrijk dat hij voorafgaand aan het maken van de Kennistoets
over een Itho Daalderop account beschikt (via de website of in de Service-app aan te vragen) en de Service-app heeft gedownload. Dit kan zowel in de Appstore als de Playstore.

Informatie voor bewoners

Om ook bewoners goed te informeren over Vincent zijn er een drietal gebruikerskaarten ontwikkeld. Deze worden toegevoegd aan de verpakking van Vincent. Op de gebruikerskaart vinden bewoners meer informatie over de werking van Vincent en vinden zij video instructies over het wijzigen van de belangrijkste instellingen. De gebruikerskaarten zijn ook terug te vinden op de online productpagina's van Vincent.

Reacties