Foto: 2021/jaga-radiatoren-trends-winter.jpg

Radiatortrends winter 2021/2022: blikvanger in het interieur

Hoe maak je van je radiator een blikvanger in je interieur? Het vervangen van je radiator doet zoveel voor de uitstraling van de ruimte.

Jaga Climate Designers heeft een ruim assortiment energiezuinige radiatoren, in veel kleuren en designs, zodat ze passen bij jouw interieurstijl en de laatste interieurtrends.

1. Veelzijdig grijs

De kleur grijs is in tegenstelling tot wat veel mensen denken een veelzijdige kleur in de woninginrichting. Grijs kan voor een warm interieur zorgen of juist voor een industriële look. Het geeft een mooi kleuraccent, maar dient ook als neutrale basis om makkelijk te combineren met andere kleuren. De compacte Mini Vrijstaand is verkrijgbaar in deze warme tint.

2. Minimalistische stijl

De minimalistische Scandinavische woonstijl is al jaren populair en is nog lang niet weg te denken uit het interieur. De rustige, lichte uitstraling en de natuurlijke materialen zorgen voor een perfecte combinatie. In tegenstelling tot de radiatoren van vroeger, is deze Tempo radiator modern en minimalistisch. Zo heb je een goede basis en kun je alle kanten op met je interieurstijl.

3. Chique zwart

Zwart is én blijft een trendkleur in het interieur. Het is een tijdloze kleur met een chique uitstraling. Zwart kan met bijna elke stijl en kleur worden gecombineerd. De radiator Strada Hybrid van Jaga is in ruim 50 kleuren verkrijgbaar, zoals deze zwarte variant. De radiator is superzuinig en kun je veilig aanraken zonder dat het te warm wordt.

4. Uit het zicht

Wil jij liever je radiator helemaal uit het zicht hebben? Ook dat is mogelijk. De Mini Canal is dé nieuwe vorm van vloerverwarming. De radiator bouw je in de vloer in. Het enige wat nog opvalt in de ruimte is het afdekrooster dat je bovendien aan je stijl kunt aanpassen. Denk aan diverse houtuitvoeringen, zwart of aluminium. Deze verwarming levert overigens drie tot vier keer zoveel warmte dan andere vloerinbouwoplossingen. Ook reageert het toestel snel op temperatuurveranderingen, waardoor het stopt met verwarmen als het bijvoorbeeld door de zon warmer wordt in huis.

5. Natuurlijke materialen

Haal buiten naar binnen door het gebruik van natuurlijke materialen. Het geeft de ruimte een warme look. Met de Vertiga Kirei radiator maak je zeker een statement. Het systeem van de designradiator is niet alleen duurzaam, maar ook het materiaalgebruik. Het paneel is gemaakt van het niet-eetbare gedeelte van soja, iets wat vroeger na de sojaoogst verloren ging. Dubbel zo duurzaam dus en een echte eyecatcher in jouw interieur.

Jaga Climate Designers

Al ruim 50 jaar levert Jaga Climate Designers binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

Meer van Jaga
Reacties