Op zoek naar de perfecte vloerverwarming voor uw huis?

Met zijn ultradunne ontwerp, snelle opwarmingstijd, professionele installatie, duurzaamheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid is Speedheat de perfecte vloerverwarming voor in uw huis.

Speedheat staat bekend als dé specialist op het gebied van elektrische vloerverwarming. Met het ultradunne ontwerp en de professionele installatie biedt Speedheat een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar comfortabele en energie-efficiënte verwarming in huis.

Ultradun en razendsnel warm
Het Speedheat elektrische vloerverwarmingssysteem onderscheidt zich door zijn ultradunne ontwerp, waardoor het gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in vrijwel elke ruimte, zelfs daar waar traditionele vloerverwarming niet mogelijk is. Vanwege de dunheid van het systeem, kan Speedheat een snelle opwarming voorzien, waardoor u in een mum van tijd kunt genieten van de meest comfortabele warmte.


Professionele installatie door gespecialiseerde installateurs
Speedheat zorgt ook voor comfort met de professionele installatie door gespecialiseerde installateurs. Deze experts hebben uitgebreide ervaring en kennis van het Speedheatsysteem, waardoor ze een nauwkeurige en efficiënte installatie kunnen garanderen. Hierdoor krijgt u optimale prestaties van uw verwarmingssysteem en wordt u volledig ontzorgd tijdens het installatieproces.

Geschikt voor nieuwbouw én renovatie
Onze verwarmingssystemen voldoen aan de kwaliteitseisen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het systeem kan perfect worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren, waardoor u volledige controle hebt over de temperatuur in elke ruimte van uw huis. Of u nu kiest voor vloerverwarming in de keuken, badkamer of woonkamer, Speedheat biedt de perfecte oplossing voor iedere ruimte en iedere vloer.

Betrouwbaarheid en service
Speedheat bestaat al ruim 35 jaar en we staan bekend om onze betrouwbaarheid en hoogwaardige service. Met een uitstekende garantie en klantenservice bent u verzekerd van een zorgeloze en onderhoudsvrije ervaring met uw vloerverwarmingssysteem.

Kies voor Speedheat en geniet van comfortabele warmte en een gezellige sfeer in elke kamer van uw huis.