Profielfoto van Van Den Bosch Verlichting

Van Den Bosch Verlichting

Waltorenstraat 3, 3841 KN Harderwijk

Over ons

Met een team ervaren, goed opgeleide mensen adviseren wij dagelijks over licht. In elke ruimte en elk pand vraagt licht om een andere invulling. Ieder mens heeft bovendien

Over van den Bosch Verlichting

Met een team ervaren, goed opgeleide mensen adviseren wij dagelijks over licht. In elke ruimte en elk pand vraagt licht om een andere invulling. Ieder mens heeft bovendien een andere lichtbehoefte. Onze missie is die behoefte te vertalen naar een advies dat zowel in vorm als functie perfect aansluit. Dat begint met luisteren naar de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers. En onze missie is pas echt geslaagd als het resultaat hun verwachtingen overtreft.

Ieder project en iedere adviseur is uniek

Van den Bosch ontwerpt lichtplannen voor de meest uiteenlopende situaties. Ieder van onze geclassificeerde adviseurs kan met zijn of haar ervaring en inleveringsvermogen een goed lichtplan ontwerpen voor elke situatie. Uiteraard hebben onze adviseurs ook allemaal een eigen creatieve handtekening en achtergrond. Daardoor kunnen ze elkaar onderling uitdagen en inspireren tot de beste lichtoplossingen.

Montage met oog voor esthetiek en techniek

Een goed lichtplan staat of valt met de juiste afwerking in montage. Montage van armaturen gaat dan ook verder dan simpelweg een lamp ophangen: het is een samenspel van esthetiek en techniek. Met name door de snelle ontwikkelingen in lichttechnieken en de aansturing van (LED)licht is actuele kennis een must.

Designtrends

In de showroom van de lichtstudio is een keur aan designlampen te zien. Een uitgelezen plek om je te laten inspireren. Laura en haar team zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ontwerpen en merken. Daarvoor bezoeken ze ieder jaar internationale vakbeurzen, waaronder de design- en interieurbeurs in Milaan en de meer op lichttechniek gerichte beurs in Frankfurt. Ze volgen trainingen en gaan naar shows van nieuwe collecties bij agentschappen.

Al zestig jaar een vernieuwend familiebedrijf

De historie van Lichtstudio van den Bosch gaat ver terug. In 1959 begon Henk van den Bosch in Harderwijk een installatiebedrijf met een winkel in bruin- en witgoed. Zijn neef Jaap van den Bosch hielp regelmatig met kleine klusjes. Na het plotselinge overlijden van Henk heeft Jaap het bedrijf over-genomen. Zijn hart lag bij designverlichting; de huishoudelijke apparaten verdwenen daarom al snel uit het assortiment. Met een grote collectie bijzondere lichtarmaturen trok de winkel klanten uit het hele land. Jaaps dochter Laura zag ook haar toekomst in het familiebedrijf. Als tiener hielp ze al vaak mee en ze volgde diverse vakgerichte opleidingen. Ze werkte bovendien enkele jaren bij andere lichtzaken om ervaring op te doen.

Sinds 2007 staat Laura aan het roer van de lichtstudio. Jaap is de grondlegger van de huidige formule en Laura heeft deze verder uitgebreid. Ze koos ervoor het installatiewerk van de hand te doen en zich volledig op verlichting te richten. Het huidige bedrijf heeft een winkel annex showroom, een lichtstudio en een eigen montage-afdeling.

Contact

Waltorenstraat 3
3841 KN Harderwijk
0341 - 41 33 19
info@vandenboschverlichting.nl
?
Openingstijden showroom
dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 uur
zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Voor het maken van een afspraak klik hier
Het is ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden langs te komen. Voor het ontwerpen van een lichtplan maken we graag een afspraak met een van onze adviseurs, zodat u zeker bent van tijd en aandacht.