Partner

TECE Nederland

De wortels van TECE gaan terug tot in 1955. Het inmiddels internationaal georiënteerde bedrijf is ontstaan uit een ingenieursbureau. De typische bedrijfscultuur van ingenieursbureaus is tot op de dag van vandaag nog steeds bij TECE aanwezig. Men stelt altijd uitdagende vragen: kan het beter, sneller, eenvoudiger en schoner?

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel TECE

TECE is een middelgrote, door de eigenaar beheerde en een door de handelsgeest gedreven onderneming. De ondernemingscultuur en visie is gebaseerd op continu onderzoek van de markt, regelmatige praktische kennisuitwisseling met installateurs en continue ontwikkeling van nieuwe producten. Dankzij de innovatiekracht, praktijkkennis en ervaring, introduceert TECE regelmatig nieuwe producten, die u altijd onderscheidende voordelen zullen bieden. Nu en in de toekomst.

TECE vervaardigd en verhandeld hoogwaardige installatietechnische systemen, nationaal en internationaal. De focus van TECE ligt op duurzaamheid. Zowel op het gebied van haar systeemoplossingen, als de relaties met opdrachtgevers, voorschrijvende en kopende klanten. TECE ziet haar relaties als partners voor lange tijd.

artikelen

TECElux spoeltechniek

TECE heeft een volledig nieuwe spoelmodule voor toiletten ontwikkeld, TECElux, waarin alles naar ...

TECE reinigingstablet

Sanitairfabrikant TECE heeft een systeem bedacht om via de wc-bedieningsplaat een reinigingstablet i...

Toon alle 2 artikelen
collecties
TECE Nederland heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Postbus 19
9422 ZG SMILDE

0592415074


RECENSIES
CONTACT
Postbus 19
9422 ZG SMILDE

0592415074