Profielfoto van Kooklux BV

Kooklux BV

Fennaweg 7, 2991 ZA Barendrecht

Over ons

Kooklux


Kooklux B.V. is sinds 1997 gespecialiseerd in de verkoop van luxe vrijstaande fornuizen, afzuigkappen, keuken(inbouw)apparatuur en barbecues. Wij zijn officieel leverancier van een aantal topmerken fornuizen zoals Ilve, Falcon, AGA en Fratelli en van de barbecue merken Big Green Egg en Broil King.

In onze webshop en showroom vindt u een groot aanbod van al deze merken. Door continu in te spelen op uw wensen en uitsluitend topmerken aan te bieden heeft Kooklux zich door de jaren heen ontwikkeld tot betrouwbare leverancier van fornuizen, keukenapparatuur en barbecues. Klantvriendelijkheid, duidelijkheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden van onze aanpak. Wij onderhouden nauwe contacten met onze fabrikanten en kunnen u daardoor altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van hun producten.

Ilve - De kracht van Ilve
ILVE biedt een breed scala aan modellen, van moderne tot klassieke fornuizen, voor elke keuken. Ontdek de ILVE fornuizen en kies uw favoriete model, kleur, afwerking, kookplaat, om het fornuis te vinden dat bij u past. Voor meer informatie klik hier: https://livewithilve.nl/ 

Falcon
Falcon is het meest verkochte en toonaangevende merk van vrijstaande fornuizen in Europa. Falcon maakte haar eerste vrijstaande fornuis in 1830 en is daarmee de uitvinder van het vrijstaande fornuis. Falcon fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen als traditioneel, landelijk en eigentijds. Falcon gebruikt eersteklas en duurzame materialen en door de sublieme afwerking geeft een Falcon fornuis uw keuken een geweldige uitstraling.

Aga
Een AGA fornuis is bijzonder duurzaam; u koopt dit degelijke fornuis voor het leven. De AGA behandelt het eten anders dan andere fornuizen. Het eten wordt niet direct blootgesteld aan hoge hitte, maar wordt daarentegen zachtjes verwarmd met de stralingshitte van de gietijzeren ovens. Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de aanschaf van uw AGA fornuis. Heeft u vragen over een AGA fornuis dan adviseren wij u graag telefonisch of per mail. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in ons adviescentrum in Barendrecht (vlakbij Rotterdam).

Fratelli
Fratelli is een Italiaans fornuizen merk. Het merk vond zijn oorsprong in de vijftiger jaren van de vorige eeuw. De fabriek staat net buiten Modena. Door de jaren heen ontwikkelde Fratelli zich vrij snel tot een vaste waarde op de Italiaanse markt.

De sprong over de grenzen werd begin deze eeuw gemaakt. Net als vele andere fabrikanten, werd ook Fratelli getroffen door de oververhitting van de wereldeconomie. De basis is er echter nog steeds en inmiddels draait de fabriek weer op volle toeren. In al hun producten komt de passie voor Italiaans design en kwaliteit to uitdrukking. Fratelli staat voor een betaalbaar fornuis, dat perfect past in elke keuken.