Profielfoto van HOTTUBSelect

HOTTUBSelect

Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Wij zijn Hottubselect en wij zijn dé trendsetter in Europa wat betreft de houtgestookte hottubs. We zorgen continu dat onze hottubs nog veiliger en nog gebruiksvriendelijker worden, zodat de hottub snel opgestookt kan worden en jij lekker kunt ontspannen.

Hottubselect service

Bij Hottubselect kun je terecht voor vakkundig advies, zowel voor als na de aanschaf van een houtgestookte hottub. We vinden kwaliteit erg belangrijk en daarom verkopen we alleen kunststof- en houten hottubs van de merken Kirami en Størvatt. Bij ons kun je altijd goede service verwachten, korte levertijden en persoonlijk goed advies.

Bekijk hier ons assortiment hottubs

Alle hottubs komen rechtstreeks van de fabriek naar Odiliapeel in Noord-Brabant zonder verdere tussenhandel. Wij vinden dat een goede houtgestookte hottub makkelijk moet zijn in onderhoud, zeer snel moet kunnen opwarmen, moet een lange levensduur hebben en een sieraad zijn in je tuin. Dat kun je dus ook bij ons verwachten.

Kunststof hottubs van Kirami

Wij verkopen de kunststof hottubs van Kirami. Deze hottubs zijn zeer gebruiksvriendelijk en van echt goede kwaliteit. Kirami is een Fins merk en iedere hottub wordt gemaakt door echt Fins vakmanschap. 

Het voordeel van een kunststof hottub is het het grote gebruiksgemak. De hottub is snel leeg en je kunt de kunststof kuip goed schoonmaken en houden. 

Houten hottubs van Størvatt

De houten hottubs van Storvatt worden gemaakt van duurzaam Red Cedar hout. Prachtig natuurlijk hout voor de echte authentieke hottub beleving. Het hout geeft een heerlijke geur af. 

Alle hottubs zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerking. 

Grootste showroom van Europa

Ben jij op zoek naar een hottub? Kom dan langs in de grootste showroom van Europa. Het team van Hottubselect staat voor je klaar! 

Dealers

laatst toegevoegd

Hottubtime.be

Hottub.be

Ten Dolle Wellness

Spa & Co

Wellness4Fun

Hottub & Spa

Bastu

Ontdek de 7 dealers