Profielfoto van HOTTUBSelect

HOTTUBSelect

Rogstraat 6, 5409 SV Odiliapeel

Over ons

HOTTUBSelect is al jaren trendsetter op het gebied van houtgestookte HotTubs. Zij doet dat in samenwerking met een aantal Scandinavische Hottubfabrikanten, de marktleiders met tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen, testen, produceren en verkoop van houtgestookte Hottubs.

HOTTUBSelect

Bij HOTTUBSelect kun je terecht voor vakkundig advies, zowel voor als na de aanschaf van een houtgestookte hottub. Door ruime ervaring en opleiding in Finland en Zweden, kunnen de medewerkers van HOTTUBSelect je een keuze helpen maken welke hottub het beste bij je past, zodat je een houtgestookte hottub koopt die ook achteraf aan uw verwachtingen voldoet.

HOTTUBSelect werkt samen met bekende Scandinavische hottubfabrikanten. Alle hottubs komen rechtstreeks van de fabriek naar Odiliapeel in Noord-Brabant zonder verdere tussenhandel. Een goede hottub moet aan vele eisen voldoen en in de vele jaren dat HOTTUBSelect gebruikmaakt van verschillende houtgestookte baden hebben zij een goede selectie kunnen maken.

Een goede houtgestookte hottub in combinatie met de passende accessoires, moet makkelijk zijn in onderhoud, zeer snel kunnen opwarmen, een lange levensduur hebben en een sieraad zijn in je tuin.

Houtgestookte hottubs

Het is pas echt genieten in een houtgestookte hottub van Kirami of Storvatt. Een complete hottub van kunststof, aluminium of hout.

De beste merken hottubs tegen scherpe internetprijzen. Ben je op zoek naar een goede houtgestookte hottub van kunststof, hout of aluminium? HOTTUB Select biedt ruime ervaring en advies, zodat je een hottub koopt die ook achteraf aan uw verwachtingen voldoet.

Kunststof hottubs, aluminium hottubs, houten hot tub modellen en dompeltonnen. Sterk in maatwerk oplossingen voor particulier en professioneel gebruik. Onderscheid in gebruiksgemak, houtverbruik en duurzaamheid! De grootste hottub showroom met de meeste modellen houtgestookte baden! Eigen professionele servicedienst, de beste kwaliteit met de beste service.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website voor meer informatie: www.hottubselect.nl

Dealers

laatst toegevoegd

Wellness4Fun

Sluis Tuinen

Hottub & Spa

Bastu

Ontdek de 4 dealers