Beukers vloeren

Partner

40 Jaar is Beukers producent en leverancier van brede planken vloeren. Hierdoor is maatwerk mogelijk en kunnen de vloeren ook op vloerverwarming gelegd.

Beukers Vloeren

Beukers Vloeren heeft een showroom in Naarden Vesting in het Arsenaal en in Broek op Langedijk, vlakbij Alkmaar. In Broek op Langedijk is ook de fabriek gevestigd.

Al bijna 40 jaar is Beukers producent en leverancier van brede planken vloeren. Op dit moment is Beukers Vloeren nog één van de weinige leveranciers die al zijn houten vloeren in de eigen fabriek in Broek op Langedijk (Noord Holland) maakt. Daardoor kan de houten vloer gemaakt worden zoals u wenst en zijn onze planken zeker géén standaard product. 

Beukers Vloeren staat als trendsetter bekent in vloerenland. In de fabriek is een team van mensen continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe kleuren zodat u in de showroom de nieuwste trends op kleurengebied kunt zien. Beukers Vloeren staat voor planken die onderscheidend zijn in kleur, materiaal, samenstelling en structuur. 

Alle planken worden in de eigen fabriek gedroogd waardoor de kans op krimp en uitzetten tot een minimum wordt beperkt. Door de planken nog iets extra na te drogen in onze eigen droogkamer zijn de planken ook geschikt om op vloerverwarming te leggen. 

De vloeren zijn leverbaar in een dikte van 15mm of 20mm. Breedtes varieren per houtsoort van 16cm tot 38cm breed.

Beukers vloeren heeft een heel groot scale aan houtsoorten op voorraad, waaronder eiken, hard-maple, silver-maple, brown-maple, noten, wengé, beuken, afzelia.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw trap, deur of vensterbank te bekleden met de houtsoort naar keuze. 

 

 

 

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Dulleweg 20
1721 CT BROEK OP LANGEDIJK
0226316544
info@beukersvloeren.com
www.beukersvloeren.com
MEER INFORMATIE?
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Dulleweg 20
1721 CT BROEK OP LANGEDIJK
0226316544
info@beukersvloeren.com
www.beukersvloeren.com

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media