Profielfoto van Fhiaba

Fhiaba

Website
Oude Enghweg 26, 1217 JD Hilversum

Over ons

De Fhiaba collectie is geïnspireerd door de mooie natuur om ons heen en bestaat uit bewerkte details en natuurlijke materialen. Allemaal ontworpen om mooie, rustige, luxe ruimtes te creëren.

Fhiaba biedt zoveel verschillende modellen aan, dat een ongelimiteerde hoeveelheid aan combinaties mogelijk is. Door verschillende koeltoestellen naast elkaar te plaatsen, stel je zelf je ideale koelwand samen.

Vakmanschap

De geschiedenis van Fhiaba is gebaseerd op dertig jaar ervaring opgedaan in de professionele sector.

Alle producten van Fhiaba zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis. Onze modellen zijn vervaardigd in Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Wij gebruiken uitgekiende materialen en de beste technologie om te voldoen aan de hoogste verwachtingen op gebied van conservering van levensmiddelen en wijnen. Fhiaba onderscheidt zich als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website of bezoek de shworoom van één van onze verkooppunten.