Foto: 20221116_PI_NL_Dornb_e_regendouches_docx.jpg

Nieuwe regendouches van Dornbracht beloven individuele waterbeleving

Architectonisch, sensueel, slim: met de nieuwe regendouches van Dornbracht, ontworpen door Sieger Design, kunt u uw eigen douche-ervaring creëren, geheel volgens uw individuele voorkeur.

17 November 2022

Zo verandert de dagelijkse douche in een persoonlijk feel-good moment voor lichaam en geest.

Your Shower: regendouches bieden diverse mogelijkheden voor individualiseringDe opties voor individualisering zijn legio: de douches zijn verkrijgbaar in de twee uitvoeringen vierkant en rond. Beide kunnen als inbouw of opbouw worden geïnstalleerd, zodat ze zonder zichtbare schroeven onder of in het plafond lijken te zweven. Daarnaast is het design zo strak dat ze prima gecombineerd kunnen worden met alle designseries van Dornbracht. Bovendien wordt gegarandeerd dat wastafelkraan en bedieningselementen van de douche elkaar optimaal aanvullen.

Deze vrijheid op het gebied van vormgeving geldt ook voor de afwerking: metchroom, chroom geborsteld, platina, Dark Platinum geborsteld, messing geborsteld (23kt goud), mat zwart, champagne (22kt goud), champagne geborsteld (22kt goud) en Dark Chrome is er een ruime keuze beschikbaar.

Your Moment: gegarandeerd een eersteklas waterbelevingVoor een onvergetelijke waterbeleving kan er gekozen worden uit twee verschillende straaltypen. Voor ontspanning zorgen de regendruppels van Dornbracht die zonder druk uit de douche vallen en het lichaam zacht omhullen als een natuurlijke regenbui. De gebundelde douchestraal daarentegen is geschikt voor de effectieve reiniging en maakt uitspoelen van het haar onder de douche makkelijker. De combinatie van de twee straaltypen verbindt beide voordelen met elkaar.

De douchebeleving wordt afgerond door lichtfuncties die individueel te configureren zijn. Het innovatieve concept met Smart Home-verbinding zorgt voor een rustgevend samenspel van water en licht. Twee geïntegreerde lichtbronnen, een spotlight en een ambient licht, kunnen bijvoorbeeld met spraak worden bediend via Alexa of Philips Hue. Afhankelijk van de stemming kan er zo eenvoudig gekozen worden uit een breed kleurenspectrum van stimulerend blauw tot aan behaaglijke rode tinten.

Meer informatie vindt u op www.dornbracht.com/new-rainshowers.

 

Reacties
Anderen bekeken ook