Kalkaanslag

Van de reclame kennen we het schrikbeeld wel, door kalkaanslag is de wasmachine stukgegaan en de badkamer ziet er dof uit. Overal waar water stroomt zal kalkaanslag verschijnen, in je toilet, wastafel en badkuip. Maar ook de moderne kranen hebben hieronder te leiden, Kalkaanslag verkort de levensduur van je kostbare apparaten als was- en vaatwasmachines en boilers.

Je kunt dit nu voorkomen met een revolutionair elektronisch apparaat de Scalewatcher®.

Wat is en doet de Scalewatcher®

De Scalewatcher® is een compact, onderhoudsvrij, energiezuinig en milieuvriendelijk ontkalkingsapparaat. De Scalewatcher ontkalkt zonder gebruik van chemicaliën en of zouten. Slechts één Scalewatcher gemonteerd in je woning zorgt ervoor dat oude kalkaanslag geleidelijk zal verdwijnen en nieuwe kalkdeeltjes geen kans meer krijgen zich te hechten op welk oppervlak dan ook. Hierdoor bespaar je energie en worden agressieve schoonmaakmiddelen tegen kalkaanslag overbodig.

Het behandelde water maakt beter schoon met minder zeep en voelt zachter aan.
Een besparing van € 50,- tot € 100,- is al gauw gerealiseerd.

De garanties
De onvoorwaardelijke twaalf maanden 'niet goed geld terug' garantie biedt je de verzekering dat je verlost bent van de problemen met kalkaanslag of je aankoopbedrag wordt teruggestort.

Daarnaast biedt Scalewatcher je tien jaar fabrieksgarantie tegen defecten.

Indien het te goed klinkt om waar te zijn, probeer zelf een Scalewatcher! Je zult verbaasd zijn over het resultaat.