Foto: 2014/Cosentino-bath-collection-wastafel-silence-reflection.jpg

Twee nieuwe wasbakken Cosentino Bath Collection: Silence en Reflection

Cosentino Group lanceert twee nieuwe wasbakken in de Cosentino Bath Collection: Silence en Reflection.

Beide wasbakken behoren tot de revolutionaire Cosentino Bath Collection: een bijzonder concept waarbij wastafels op maat worden gemaakt in een individueel te kiezen (groot) formaat. Dankzij het elegante, pure en strakke design zijn de wasbakken toepasbaar in zowel de particuliere badkamer alsook in hotels of andere openbare gebouwen. Zo kunnen prachtige badkamers worden ontworpen met meerdere Silestone®-elementen uit hetzelfde materiaal.

Met uitbreiding van Silence en Reflection, bevat de collectie nu 10 wasbakken (Elegance, Armony, Balance, Equilibrium, Symmetry, Basic, Simplicity, Exclusive, Silence en Reflection). Allemaal op maat gemaakt, variërend tussen 40 – 60 cm breed en 80 – 280 cm lang.

Daarnaast bevat de Cosentino Bath Collection een serie van 7 douchebakken (Ducal, Kador, Fresh, Doppio, Freccia, Bubbles en Simplicity). Ook deze kunnen op maat worden gemaakt variërend in de afmetingen 75 – 200 cm lang tot 130 cm breed.

Deze badkamercollectie bevat ook andere elementen zoals tegels, vloeren, wandbekleding, plinten, bankjes, badomkleding et cetera. Zo kan Silestone® worden toegepast in de gehele badkamer en ontstaat een mooi op elkaar afgestemd geheel.

Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, is een materiaal met bijzondere eigenschappen, waaronder met name de exclusieve bacteriostatische bescherming zodat het materiaal ideaal is voor toepassing in de ruimte waar hygiëne van essentieel belang is.

De Cosentino Bath Collection is verkrijgbaar in alle Silestone® kleuren, en in alle kleuren van ECO by Cosentino®, het recyclebare oppervlak van Cosentino®.

Meer informatie: www.cosentino.com

Publicatiedatum: 31 augustus 2014

Reacties