Foto: 284052

Luca Sanitair: Le Giare vrijstaande wastafel

Le Giare vrijstaande wastafel van Cielo Ceramica nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Le Giare vrijstaande wastafel van Cielo Ceramica nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Le Giare is met de hand vervaardigd en ontworpen door Claudio Silvestrin. Zijn ontwerpen zijn rond en ei-vormig, hierdoor zijn de wastafels, bidetten en toiletten in elke moderne badkamer te gebruiken.

 

De nieuwe Le Giare serie bevat vier verschillende wastafels. De unieke vrijstaande wastafel biedt de mogelijkheid om midden in de badkamer de wastafel te positioneren. De watertoevoer en waterafvoer worden daarbij aangesloten vanuit de vloer. Alle wastafels zijn leverbaar met en zonder overloop. De plug is geheel in stijl ook gemaakt van keramiek. Naast vier modellen is er een keuze uit drie verschillende kleuren. De traditionele glans witte kleur, maar ook een mat witte kleur en daarnaast zijn de wastafels leverbaar in antraciet keramiek.

Doordat het porselein wordt gegoten in mallen zijn er geen enkele naden en lijnen meer zichtbaar. Hierdoor is de ronde vormgeving nog mooier en strakker. Vanaf het zijaanzicht is vooral de ronde vormgeving nadrukkelijk aanwezig, vanaf het bovenaanzicht is de ei-vorm duidelijk te zien.

Complete serie
Naast de wastafels is er ook een bidet leverbaar, wand of staand model. De serie is zeer compleet met een toilet die zowel in wand model als staand model leverbaar is.

Vernieuwde website Luca Sanitair
Vanaf 1 juni heeft Luca Sanitair een totaal vernieuwde website. www.lucasanitair.com bevat veel meer productinformatie per merk, tot op productniveau. Van elk artikel is naast een sfeerfoto ook de technische tekening beschikbaar. Daarnaast is door het invoeren van een zoekterm mogelijk om bijvoorbeeld alle wastafels direct inzichtelijk te krijgen. Kortom, duidelijk, overzichtelijk en zeer uitgebreid.

Publicatiedatum: 6 juni 2012

Meer informatie: www.lucasanitair.com

 

 

Reacties