Foto: 272145

Laufen Palace

Voor liefhebbers van New Classic design.

Voor liefhebbers van New Classic design.

Bent u een liefhebber van New Classic design, ambachtelijk maatwerk en natuurlijke keramische materialen? Van kunstwerken op sanitair gebied en extra brede wastafels? Dan bent u bij fabrikant Laufen aan het juiste adres.

 

Want de Zwitserse sanitairfabrikant Laufen heeft haar serie Palace laten restylen door de befaamde ontwerper Andreas Dimitriadis van Platinumdesign. Tegelijkertijd is de serie Palace uitgebreid met diverse wastafels, wc's, bidets, badmeubels, kranen en accessoires. Het resultaat is een nieuw eigentijds Classic design met elegante vormen en exclusieve mogelijkheden, waaronder de nieuwe extra brede wastafels en legplanken. Dankzij het bijzondere ontwerp, de functionaliteit en de mogelijkheden van maatoplossingen hebben de nieuwe brede wastafels de Red Dot Design Award 2011 gewonnen. Maar Laufen verdient ook lof met de nieuwe duurzame wc's die slechts 3 of 4,5 liter water gebruiken en de nieuwe harmonieuze kranen Curveprime, ook vormgegeven door Andreas Dimitriadis.

Andreas Dimitriadis: 'de nieuwe serie Palace heeft zachte elegante en vloeiende lijnen, biedt veel ruimte en is dankzij het mooie materiaal eenvoudig te reinigen. Uniek zijn de brede wastafels die optioneel te voorzien zijn van een prachtig vormgegeven handdoekrail en voor onder de wastafels, brede legplanken in dezelfde breedte. Net als de wastafels ogen zij luchtig, zijn 'easy to clean' en makkelijk toegankelijk als bergruimte. Wenst u liever een gesloten bergruimte, dan zijn de Palace wastafels perfect te combineren met de minimalistische collectie Case badmeubels. Ook met Case zijn bijzondere combinaties te maken in kleur, materiaal en vorm, zodat aan uw smaak en wensen tegemoet wordt gekomen.'

De extra brede wastafels zijn standaard in verschillende breedten leverbaar tot zelfs 1.800 mm. Indien gewenst kunnen deze bovendien in de fabriek op maat aangepast worden. Zowel diagonaal als recht is mogelijk. Het maatwerk geld eveneens voor de brede legplanken voor onder de wastafel. De gesneden zijkanten van zowel de wastafels als de legplanken worden met een mooie keramische rand afgewerkt, zonder dat een verbinding zichtbaar is. Naast maatwerk is optioneel ook een geïntegreerde zeepdispenser leverbaar. Beiden onderschrijven de innovatieve techniek van deze Zwitserse keramiekspecialist.

Over Laufen Benelux
Laufen Benelux vertegenwoordigt de topmerken Laufen en Roca. Beide merken bieden authentieke producten voor het volledig en harmonieus inrichten van bad- en wellnessruimten. Zoals sanitairkeramiek, badkuipen, badkamermeubelen, kranen en accessoires. Laufen staat voor kunstzinnig design, ambachtelijk maatwerk, premium kwaliteit en natuurlijke grondstoffen. De grote formaten en extra vlakke wastafels zijn meesterwerken, die u exclusief bij Laufen aantreft.

Roca is meer een volumefabrikant, maar wel de grootste ter wereld. Roca biedt een grandioos basis assortiment, maar biedt ook innovatieve geïntegreerde oplossingen zoals W+W en pure designseries, zoals Armani en Khroma. Verder is Roca een kerngezond familiebedrijf.

Zowel bij Laufen als Roca zijn innovatie en mvo de kernwaarden. Beide ondernemingen werken nauw samen met internationale ontwerpers om voortdurend grenzen te verleggen en nieuwe ideeën vorm te geven, mede in het kader van duurzaamheid en waterbesparing. De kwaliteit is ongeëvenaard want men werkt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen.

Laufen Benelux heeft veel kennis en ervaring en is flexibel in denken en doen. Naast het uitgebreide en unieke assortiment, biedt Laufen Benelux onderscheidende technische oplossingen die het installeren vereenvoudigen.

Publicatiedatum: 13 september 2011

Meer informatie: www.laufenbathrooms.nl

 

 

Reacties