Foto: /275163.jpeg

Brede wastafels

Dun en minimalistisch design.

Dun en minimalistisch design.

Bent u een liefhebber van een strak kunstzinnig design, veel ruimte, authentieke en duurzame materialen? Dan heeft de Zwitserse sanitairfabrikant Laufen een exclusieve serie keramisch sanitair voor u, de serie Living Square.

 

Het beschaafde ontwerp is uitgevoerd door ontwerper Andreas Dimitriadis van Platinumdesign. Dimitriadis heeft een zeer dunne reeks wastafels vormgegeven, Masterpieces of Ceramic Art. De mooie bijbehorende keramische producten, zoals de Living Square legplanken, Living WC en bidet, meubels van de serie Case en de kraanseries Twin Prime en Twin Prime Pin zorgen voor een exclusieve en harmonieuze belevening in uw badkamer en wellnessruimte.

Wat Laufen uniek maakt is de standaard breedte tot 1.800 mm en het dunne minimalistische design van zowel de wastafels als de legplanken, slechts 35 mm aan de voorzijde. Laufen levert deze wastafels met een breedte van 1.300 en 1.800 mm en legplanken van 900, 1.300 en 1.800 mm. Naast deze standaard maten is Laufen ook gespecialiseerd in maatwerkoplossingen, bijna alles is mogelijk. Dit bijzondere maatwerk en het design onderschrijven de innovatieve en ambachtelijke techniek van deze Zwitserse keramiekspecialist.

De Living Square wastafels en legplanken zijn leverbaar in hoogglans wit en zwart. De wastafel van 1.800 mm kan uitgerust worden met twee kranen, zodat deze ook als 'dubbele' wastafel is toe te passen. Dankzij het ontwerp is er op de wastafels en legplanken veel en een overzichtelijke ruimte voor allerlei spullen. Een ander voordeel zijn de brede verchroomde handdoekrail die onder de wastafel gemonteerd kan worden, evenals de geïntegreerde zeepdispenser.

Living Square is ook prima te combineren met de nieuwe modellen van de meubelcollectie Case. Ook ontworpen door Dimitriadis met een zelfde en tijdloos minimalistische design. Ook Case is leverbaar in de meerdere trendkleuren, zoals wit of bijvoorbeeld antraciet eiken. Met Case is altijd de juiste kleur te combineren, omdat deze collectie in 38 kleuren is te leveren.

Over Laufen Benelux
Laufen Benelux vertegenwoordigt de topmerken Laufen en Roca. Beide merken bieden authentieke producten voor het volledig en harmonieus inrichten van bad- en wellnessruimten. Zoals sanitairkeramiek, badkuipen, badkamermeubelen, kranen en accessoires. Laufen staat voor kunstzinnig design, ambachtelijk maatwerk, premium kwaliteit en natuurlijke grondstoffen. De grote formaten en extra vlakke wastafels zijn meesterwerken, die u exclusief bij Laufen aantreft.

Roca is meer een volumefabrikant, maar wel de grootste ter wereld. Roca biedt een grandioos basis assortiment, maar biedt ook innovatieve geïntegreerde oplossingen zoals W+W en pure designseries, zoals Armani en Khroma. Verder is Roca een kerngezond familiebedrijf.

Zowel bij Laufen als Roca zijn innovatie en mvo de kernwaarden. Beide ondernemingen werken nauw samen met internationale ontwerpers om voortdurend grenzen te verleggen en nieuwe ideeën vorm te geven, mede in het kader van duurzaamheid en waterbesparing. De kwaliteit is ongeëvenaard want men werkt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen.Laufen Benelux heeft veel kennis en ervaring en is flexibel in denken en doen. Naast het uitgebreide en unieke assortiment, biedt Laufen Benelux onderscheidende technische oplossingen die het installeren vereenvoudigen.

Publicatiedatum: 15 november 2011

Meer informatie: www.laufenbathrooms.nl

Reacties