Nieuwe keramiek kleuren Globo

Zes nieuwe matte keramiek kleuren zijn toegevoegd aan het ‘Bagno di Colore’ Globo assortiment.

29 November 2020

Deze kleuren zijn toepasbaar op een groot gedeelte van de keramiek collectie en de gehele T-Edge serie met wastafels. Het gaat om de nieuwe matte kleuren: Mattone, Bluette, Lime, Senape, Smoke en Fard.

Globo keramiek kleuren Originele matte kleuren zoals de Mattone, Fard, Lime of Senape zullen een speciaal tintje aan uw badkamer geven en een ruimte creëren die wordt gedomineerd door warme tinten. Voor een frisse badkamer met een mariene sfeer is de Bluette een perfecte kleur. Naast glans wit en de nieuwe matte kleuren heeft Globo mat wit, mat zwart, Felce, Castagno, Cachemire, Perla, Ghiaccio en Agata als keuze voor veel wastafels, fonteinen en wandclosets. Bekijk het hele kleurenassortiment van Globo.

Le Pietre kleuren Naast de veertien Bagno di Colore keramiek kleuren zijn er ook veertien ‘Le Pietre’ kleuren in het Globo assortiment die verwerkt kunnen worden voor een groot gedeelte van de (opzet)wastafels. Deze veertien textuurafwerkingen zijn geïnspireerd door de mooiste natuurstenen van Midden-Italië. Bekijk hier alle Le Pietre kleuren in één overzicht.

T-Edge serie 

De T-Edge serie van Globo is een unieke serie met veel verschillende (opzet)wastafels en fonteinen van keramiek. De door Creative+ ontworpen wastafels en fonteinen hebben een super slanke rand
van 6mm mogelijk gemaakt door het gepatenteerde GLOBOTHIN®. De wastafels en fonteinen van de T-Edge serie zijn in de 14 verschillende Globo keramiek kleuren mogelijk en in 14 verschillende Le Pietre kleuren. Bekijk hier het uitgebreide assortiment van de T-Edge serie.

Meer informatie: www.lucasanitair.nl

 

Meer van Luca Sanitair
Reacties
Anderen bekeken ook