NEW Stijlvolle waskommen

Wie denkt dat waskommen saai zijn, heeft het mis!

Dat we bij Mastello verliefd zijn op waskommen, is je vast niet ontgaan. De vaak vriendelijke, ronde lijnen maken de waskom een speelse toevoeging op het badmeubel. Daarnaast zorgt de waskom voor wat extra ruimte rond de wastafel. De waskom heeft een hoop te bieden dus! Omdat we iedereen een mooie waskom in de badkamer (of het toilet) gunnen, hebben we kortgeleden ons assortiment flink uitgebreid. Zo vind je vanaf nu de enige echte betonnen waskommen van Nood, de rvs waskommen van Djati en de bamboe waskommen van Minnor in ons aanbod. We geven je graag een korte introductie.

De gekleurde betonnen waskommen van Nood
Dat functie en kleur in de badkamer feilloos samengaan, bewijzen de betonnen waskommen van Nood. De waskommen worden in Australië met de hand gemaakt van het beste beton en gepigmenteerd met de hoogste kwaliteit chemicaliënvrije kleurstof. Met de eigentijdse rondingen en verfijnde randen zetten de waskommen van Nood een nieuwe standaard voor gekleurde betonnen waskommen. De gladde, gebogen hoeken en het ultrafijne beton creëren de perfecte designafwerking voor de luxe badkamer.

Naast de esthetische kenmerken worden de betonnen waskommen ook geroemd om de duurzame eigenschappen. Zo werkt Nood met een speciale mix aan ingrediënten die ieder voor zich bijdragen aan het verbeteren van de betonsterkte, watertolerantie, kleur, duurzaamheid en meer. Het resultaat is een kleurvaste, slijtvaste en waterdichte betonnen waskom die garant staat voor een jarenlange ervaring.

De gekleurde waskommen van Nood zijn perfect te combineren met de wastafelkranen van Meir en de teakhouten badmeubels van Djati.

De rvs waskommen van Djati
Als we het hebben over rvs ofwel ‘roestvast staal’, is er geen reden meer om de keuze van de kleur te beperken tot zilvergrijs. Djati biedt namelijk sinds kort rvs waskommen aan in een breed spectrum aan kleuren, zoals mat wit en zwart, gun metal en geborsteld nikkel, messing en goud. De opvallende kleuren in combinatie met de verfijnde vormgeving maken deze waskommen een masterpiece in de badkamer.

De rvs waskommen worden niet alleen geprezen om hun fraaie vormgeving, maar ook om de kleurvaste eigenschappen en lange levensduur. Zo zijn de rvs waskommen in gun metal en geborsteld nikkel, messing en goud voorzien van een PVD-coating, het summum op het gebied van bestaande afwerkingen. Vlekken en krassen zijn hierdoor verleden tijd.

De bamboe waskommen van Minnor
Ook nieuw in ons aanbod zijn de unieke bamboe waskommen van Minnor: natuurschoon in de badkamer. Met deze waskommen waant een ieder zich even in het tropische Zuidoost-Azië. De waskommen bestaan volledig uit bamboe, een materiaal dat zich zeer goed houdt in vochtige ruimtes zoals de badkamer. De caramelachtige kleur van de waskommen draagt bij aan een modern natuurlijk design en brengt exotiek, warmte en rust in de ruimte.

Wij zijn niet alleen fan van bamboe waskommen vanwege het uiterlijk, maar ook om de duurzame karakteristieken. Zo is het materiaal keihard, slijtvast en heeft het een hoge groeisnelheid en hoge mate van CO2 opname en hoge zuurstof teruggave. Daarmee is bamboe een duurzame keuze in meerdere opzichten.

Combineer de bamboe waskom met de teakhouten badkameraccessoires van Djati en trek de moderne, natuurlijke uitstraling door in de gehele badkamer.

De nieuwe waskommen zijn nú beschikbaar bij Mastello. Ontdek ze zelf!

 

Profielfoto van Mastello
Mastello
Tweede Loswal 14, 1216 BC Hilversum