Foto: 284849

Sealskin Allure douchevloeren en dorpels

Geef uw badkamer de Allure die ze verdient.

Geef uw badkamer de Allure die ze verdient.

Sealskin heeft een moderne lijn solid surface douchevloeren en dorpels ontwikkeld in vijf prachtige kleuren. Zo kan er een stijlvolle combinatie gecreëerd worden tussen een hygiënische douchevloer of praktische dorpel en de vloertegel.

 

Of u nu kiest voor een perfecte match óf een mooi contrast met de vloertegel, het is allemaal mogelijk! Het programma Allure douchevloeren bestaat uit 4 maatvoeringen in rechthoekige en vierkante vormen. Van de laatstgenoemde zijn zowel inbouwmodellen als opbouwmodellen leverbaar.

Voor wie de badkamertegel wil laten doorlopen in het douchegedeelte is de Allure dorpel beschikbaar. Deze vormt de ideale waterkering en is een stijlvolle onderbreking in de tegelvloer, zodat de tegel eenvoudig onder afschot kan worden gelegd.

Het onderhoud van de Allure douchevloeren en dorpels is simpel en veilig uit te voeren met de Sealskin interieur- en sanitairreiniger. De vijf kleuren waaruit gekozen kan worden, zijn optimaal afgestemd op de meest toegepaste tegelkleuren in badkamervloeren. Zo krijgt uw badkamer pas echt Allure!

Meer informatie: www.sealskin.nl

Publicatiedatum: 30 juni 2012

Reacties