Foto: press_2013//little-green-badkamer-verf.jpg

Little Greene verf in de badkamer

Geef je badkamer een bijzonder en stijlvol karakter met Little Greene badkamerverf.

Little Greene is een Britse verffabrikant, die staat voor een maatschappelijk verantwoorde productie van hoge kwaliteit verf en behang. Sinds 1773 is The Little Greene Dye Works of Collyhurst Wood, dat gelegen is aan de rand van Manchester, één van de oudste industriële regio’s in Engeland waar verf- en kleurstoffen worden gemaakt. Oorspronkelijk werden hier de kleurstoffen voor de katoenindustrie geproduceerd.

De beste kwaliteit

Alle producten van Little Greene worden vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk volgens uitzonderlijke hoge eisen. Bijna 250 jaar later wordt de filosofie van Little Greene nog steeds geleid door een verlangen en vastberadenheid om de hoogste kwaliteit grondstoffen te gebruiken voor het creëren van de beste kwaliteit verf en behang, tegen betaalbare prijzen en met een persoonlijke service. De verf van Little Greene is zeer dekkend, heeft een superieure diepte in kleur en een lange levensduur.

Little Greene verf voor badkamers

Alle Little Greene kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Voor elke toepassing is er Little Greene verf beschikbaar; voor muren, plafonds en houtwerk, maar ook voor vloeren, buitenschilderwerk én badkamers. Little Greene Intelligent Matt Emulsion en Intelligent Eggshell verven (beide op waterbasis) zijn de beste keuze voor de badkamer; bestand tegen vocht, vlekken en algemene slijtage. Perfect voor gebruik op vele ondergronden die bestand moeten zijn tegen het gebruik van de ruimte, maar ook prettig zijn om in te leven.

Intelligent Matt Emulsion

Een van de meest milieuvriendelijke verven, geformuleerd om de ultieme prestaties te leveren met een prachtige diepte van kleur en een matte afwerking. De 100% acrylaat formulering is bestand tegen vlekken, biedt uitzonderlijke wasbaarheid en is 15 keer sterker dan gewone matte emulsie verven.

Intelligent Eggshell

Een mat-glanzende afwerking met een uitzonderlijke duurzaamheid en wasbaarheid.  De Intelligent Eggshell is geschikt voor vele ondergronden. Samengesteld om vocht, vlekken en algemene slijtage te weerstaan.

Kleur met karakter

Veel Little Greene kleuren zijn gebaseerd op natuurlijk voorkomende verbindingen door middel van eeuwenoude minerale pigmenten, zoals oker en omber. De diepte van de kleur wordt bereikt met behulp van complexe formuleringen en het gebruik van tot 40% meer pigment dan in de meeste andere verven. Hiermee worden nuances gecreëerd, die op subtiele wijze in verschillend licht veranderen en daarmee karakter en definitie aan de ruimte geven. 

 

Badkamers krijgen met de Intelligent Matt Emulsion en de Intelligent Eggshell verven van Little Greene een bijzonder en stijlvol karakter.

 

Meer informatie: www.littlegreene.nl

 

Publicatiedatum: 9 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties