Foto: 273950

De douchevloer van Kermi

Met trots presenteert Kermi een item binnen het kermi-programma.

Onder douchevloeren verstaan wij de elementen die nodig zijn om in de vloer in te bouwen. Resultaat: een absoluut waterdichte, betegelbare, drukstabiele douchevloer. De douchevloer is er in de versie Point (put) en Line (goot) en kan centraal in de vloer gekozen worden of zoals vaak toegepast aan de muurzijde. Een douchevloer heeft meestal afwijkende vloermaten in vergelijking met de douchebak! Daarom is het dus nodig dat er een passend scherm verkrijgbaar is die op de hele maten van een douchevloer komt te staan. Kermi heeft dit. Conclusie: u heeft geen maatwerk schermen meer nodig voor toepassingen op de douchevloeren! Een geweldig concept van douchevloer en douchescherm die op elkaar zijn afgestemd.

 

Kermi Walk In XS: Exclusief ontwerp. Rechte lijnen, strakke vormen en een opvallend design.
Eigentijds en minimalistisch uiterlijk. Slechts één glasdeel als afscheiding tussen douche en badkamer, waarbij oog voor detail niet wordt vergeten. Vrijstaande grote glasdelen, uitsluitend vervaardigd van 8 mm dik veiligheidsglas. Afhankelijk van de intentie en de badkamer-situatie keuze uit:
- stabilisatie aan de muur (vaste stabilisatie: binnenzijde glad in het glas verwerkt) of
- aan het plafond (uitgevoerd met ranke plafondsteunen).
Leverbaar in zilver matglans, zilver hoogglans en chroom. Te bestellen in helder glas of discreet ondoorzichting: opaco of gezandstraald decor. Voor montage op douchebak of tegelvloer.

Innovatieve doucheschermen
Zeer ruim of net ruimtebesparend, bekroond design of een zeer voordelig instapmodel, briljant transparant of discreet ondoorzichtig. Doucheschermen van Kermi biedt u alles voor een zeer persoonlijke douchegenot.

De schuifdeuren zijn voorzien van een liftsysteem, deuren zeer gemakkelijk voor reiniging uit te kantelen, instap bodemprofielloos. Van hoogwaardig geëloxeerd aluminium profiel in wit en zilver hoogglans. Betrouwbare spatwaterdichtheid dankzij het zakken van de deuren bij sluiting. Ruimtebesparend door unieke lift-schuif-systeem zonder drempels. Dus een royale en onbelemmerde instap naar uw douche-opstelling/gedeelte. Ideaal voor een grotere doucheruimte met een beperkte vrijheid in de badkamer.

Diga - een heldere oplossing met oog voor detail die voor veel lastige situaties inzetbaar zijn.
Geheel wegklapbaar en dus ruimte besparend: een oplossing en alternatief voor het schuifprincipe zonder geleide profielen. Het effect wat verkregen wordt is een zogenaamde vouwscharnier draaideur. Waarbij oog voor detail niet wordt vergeten. Het biedt ongekende vrijheid door het wegvouwen en draaien van de deuren, kleine ruimte maar toch een grote douche?.. brede instap voor meer toegangelijkheid voor bijvoorbeeld minder validen?.. Diga is de oplossing!

Pasa - kan iets wat de overige volglazen (beslag)schermen niet kunnen. De deuren kunnen naar binnen en buiten draaien en dat in combinatie met het fraaie aan de binnenzijde glas in het glas verwerkte beslagstukken, scharnieren en de ranke stangengreep zet de Pasa een nieuwe trend.

Kermi designradiatoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Of de designradiator nu een plaatsje krijgt in de badkamer, keuken of hal, voor iedere plek in huis is een passend model te vinden.

Fedon – Nieuwe vorm van warmte, fenominaal in design en mogelijkheden. Vlak en strak ontworpen verticale designradiator. Een extra functie zit verstopt in de naar keuze rechts of links aangebrachte functionele accessoirevoeg. Hierin kan naar keuze een veelvoud aan accessoires toegepast worden. Spiegel, verlichting, gardarobe-element, planchette, handdoekbeugel of een ophanghaak.

Kermi – Trendsettend in douche- en warmte design.
Genieten van warmte, luxe en comfort voor een badkamer in stijl.
Op www.kermi.nl vindt u meer voorbeelden van onze stijlvolle collectie.

Reacties