Foto: Geef-jouw-badkamer-een-persoonlijke-touch

Geef jouw badkamer een persoonlijke touch

Villeroy & Boch introduceert nieuwe douchevloer Excello

Met het tijdloze en minimalistische design past de nieuwe douchevloer Excello van Villeroy & Boch in elke badkamer. Met 26 verschillende maten is Excello geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Kies uit de twaalf verschillende kleuren en uit de unieke afvoerdeksels om de douchevloer een persoonlijke touch te geven. Zo stijl je met Excello jouw badkamer helemaal af. 


Verrassend persoonlijk

Met Excello creëer je een persoonlijke douchevloer. De douchevloer is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren; glanzend wit, verschillende matte tinten en Stone Look kleuren. De speciale Stone Look kleuren zijn verkrijgbaar in Nature Anthracite, Nature Crème, Nature Grey, Nature Sand en Nature White. Het afvoerdeksel kan mooi weggewerkt worden, doordat deze in dezelfde kleur als de vloer verkrijgbaar is. Wil je liever een opvallend deksel? Ga dan voor één van de bijzonder geometrische of organische designs.


Stone Look kleuren: Nature White, Nature Crème, Nature Sand, Nature Grey and Nature Anthracite 

Afvoerdeksels:


    Pure metal?              Snowflakes               Leaves                     Twister                   Bubbles                Geometrics  

Voor groot en klein

Excello is verkrijgbaar in 26 verschillende maten. Dit maakt de douchevloer geschikt voor zowel kleine als grote badkamers. De douchevloer is randloos in te bouwen, waardoor je een luxe en ruimtelijk effect creëert. Dankzij de unieke UltraCore technologie biedt de douchevloer een stevige ondergrond, voelt het oppervlak aangenaam aan en is het eenvoudig te reinigen. UltraCore is ook nog eens duurzaam, omdat het 100% recyclebaar is.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties